Návštěvník lordKOKMAN Odesláno 8. června 2016 Sdílet Odesláno 8. června 2016 Mám tento modem a zajímala by mě zda je možné jak upravit maximální rychlosti pro jednotlivé uživatele např podle MAC adresy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 9. června 2016 Sdílet Odesláno 9. června 2016 Nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lordKOKMAN Odesláno 9. června 2016 Sdílet Odesláno 9. června 2016 Ani prioritizace? Aby když mi děti začnou stahovat tak abych nebyl skoro odstraven mohl si nastavit svůj pracovní ntb jako přednější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. června 2016 Sdílet Odesláno 10. června 2016 Ne. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 10. června 2016 Sdílet Odesláno 10. června 2016 Nastavit jedině QoS případně omezit rychlost na jejich počítači. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.