Odesláno 14. června 2016 8 let Zdravím, zajímá mě, jestli jsme jediní, kdo má tento problém nebo se najdou i další. Pár dní zpátky jsem si všimla, že nám nejede Nova HD a dneska jsem náhodou zjistila, že nejede ŽÁDNÝ program ze základní nabídky UPC? To jako kde jsme? A není to poprvé.
Odesláno 14. června 2016 8 let Jednoduché řešení: požádejte si o obnovovací signál (tzv. refresh) Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 14. června 2016 8 let Ještě vyzkouším podle stránek vytáhnout tu kartu, ale nějak se mi to nedaří, nemáte nějaký tip? Jinak se omlouvám za dezinformaci, ale nejede žádný program společnosti Nova v HD, Prima Cool HD, CS Film..., takže problém asi nebude v signálu.
Odesláno 14. června 2016 8 let Jde o to, že ten obnovovací signál Vám obnoví předplatné na kartě. Tady doopravdy nic nevyřešíme a je nutné zavolat na jejich linku 241 005 100 případně napsat zprávu na FB Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 14. června 2016 8 let Zdravím....To jako kde jsme? A není to poprvé. To jsou, ale zloduši, jak si to jen můžou dovolit?! A teď vážně určitě bych s nefunkční službou vypisoval po fórech, je to přeci rychlejší než vzít telefon a zavolat poskytovateli...
Odesláno 14. června 2016 8 let Zdravím,zajímá mě, jestli jsme jediní, kdo má tento problém nebo se najdou i další. Pár dní zpátky jsem si všimla, že nám nejede Nova HD a dneska jsem náhodou zjistila, že nejede ŽÁDNÝ program ze základní nabídky UPC? To jako kde jsme? A není to poprvé. Používáte STB každý den? Na začátku měsíce se vždy posílá předplatné na aktuální měsíc. Pokud není STB mezi 1.-7. dnem v měsíci musí se nechat STB déle zapnutý na nějakém zakódovaném kanále(mě se osvěčil FANDA HD). Předplatné by se mělo načíst do cca 20 minut Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 14. června 2016 8 let Já jsem se dnes dozvěděl od operátora, že automatický refresh zasílají na programech ZDF, Das Erste, 3sat. Takže by mělo stačit to tam nechat zapnutý +-5min a mělo by se Vám to načíst. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 14. června 2016 8 let Vyborne funguje i CT24. Ta je nekodovana a predplatne obnovuje taktez. Jen se musi vydrzet a neprepinat... (Vyzkouseno, mam jednu tv, na ktere obnovuju kazdy mesic, protoze se moc nepouziva.) - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 15. června 2016 8 let Zdravím,zajímá mě, jestli jsme jediní, kdo má tento problém nebo se najdou i další. Pár dní zpátky jsem si všimla, že nám nejede Nova HD a dneska jsem náhodou zjistila, že nejede ŽÁDNÝ program ze základní nabídky UPC? To jako kde jsme? A není to poprvé. Pořád nějak nechápu jak souvisí tvůj "nářek" s titulkem tvého příspěvku
Odesláno 15. června 2016 8 let Objevuje se hláška: vysílání tohoto programu si musíte objednat. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.