Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník warman

Bydlím v Brně a nevím o nikom, kdo by na dvbt přijímál slovenské kanály. Dáj se tu chytnout spis Rakušáci.

Návštěvník warman

fakt? tak to zkusím odpo zapojit na anténu v baráku :-D stejně jsem to chtěl udělat kvůli stream.cz (aspoň zkusit) :-D

Já vím, že bábi na lesné chytá rakušáky, já kdysi doma slováky nechytal (teď nám ale předělalávali rozvody a i nějakej zesilovač přidali, tak uvidíme). V Bohunicích jsou rádi, že chytnou české signály...

Návštěvník Katoda

Vyjádření UPC k dané věci na dotaz jednoho z klientů:

Mohu Vás ubezpečit, že v síti UPC se nic nemění. David - UPC Facebook tým

Návštěvník lada-vir

Spíše to skuz na svojí antenu, společná může být upravená tak aby dobře chytala CZ programy a ostatní nemusí vůbec projít kór jestli tam máte např vložky které konvertují digitál do analogu a nebo z jednoho kanálu na jiný.

Súd v Českej republike vydal predbežné opatrenie, ktoré zabráni šíreniu staníc televízie Markíza. Českí televízni poskytovatelia tak slovenskú televíziu Markíza a dve jej dcérske stanice musia vyradiť zo svojich ponúk.

„Sme radi, že súd uznal naše argumenty o protiprávnosti šírenia našich staníc v Česku. Sme presvedčení, že uznávanie práv vysielateľa musí byť rešpektované rovnako ako akýkoľvek iný typ práv,“ povedal generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias

warman: Stačilo pootočit anténu namířenou na Hády (když ještě Prima nevysílala z Barvičky) a frčí to jak pila. :)

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky

Provozovatel slovenské televize Markíza získal první předběžné opatření soudu, kterým se zakazuje šíření původní verze Markízy v nabídce kabelových televizí v České republice. V praxi to znamená, že Markízu a její doplňkové stanice musí čeští operátoři vyřadit.

Jediným přípustným programem Markízy v ČR je kanál Markíza International

Televizní stanice Markíza je v České republice šířena bez souhlasu vysílatele. Skupina Markíza upozornila na tento stav jednotlivé distributory a požaduje vyřazení stanice z jejich nabídky. Jako alternativu nabízí kanál Markíza International – ten je ale placený a nabízí pouze kompilaci vlastních pořadů Markízy – tedy „vystřihává“ zahraniční tituly, které jsou jinak součástí hlavního programu.

„Jsme rádi, že soud uznal naše argumenty o protiprávnosti šíření našich stanic v Česku. Jsme přesvědčení, že respektování práv vysílatele musí být respektované stejně jako jakýkoliv jiný typ práv,“ říká generální ředitel slovenské Markízy Matthias Settele.

http://www.radiotv.cz/p_tv/kabelovky-mu ... -opatreni/

Znamená to, že kabelové společnosti jednoduše musí tyto programy vyřadit ze svých nabídek, pokud nechtějí riskovat vleklý spor, kde by zřejmě tahaly za kratší konec.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Nejsem právník, takže mě když tak opravte, ale přeshraniční přesah tv signálu je upraven mezinárodními smlouvami. A přišlo by mě hodně zvláštní, kdyby český soud pomocí předběžného opatření mohl mezinárodní smlouvu "de facto" zneplatnit.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...