Návštěvník Odesláno 18. června 2016 Sdílet Odesláno 18. června 2016 Ahoj, má už někdo info jestli i letos nabídne UPC zrychlení netu přes prázdniny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Anonym Odesláno 19. června 2016 Sdílet Odesláno 19. června 2016 A bude se zrychlovat z 240 Mbit na nějaký vyšší level ? Můj no wifi modem by měl dát 300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 19. června 2016 Sdílet Odesláno 19. června 2016 A bude se zrychlovat z 240 Mbit na nějaký vyšší level ? Můj no wifi modem by měl dát 300. Tak v tom už snad není žádnej rozdíl [emoji3] Sent from my phone by Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 23. června 2016 Sdílet Odesláno 23. června 2016 Takže letos nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TSY Odesláno 23. června 2016 Sdílet Odesláno 23. června 2016 Taky by mě to zajímalo, asi si musíme ještě počkat, jestli něco oznámí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. června 2016 Sdílet Odesláno 24. června 2016 A proč by při současných rychlostech bylo třeba zrychlovat? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 24. června 2016 Sdílet Odesláno 24. června 2016 Aby se klienti namlsali a zaplatili si dražší služby. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TSY Odesláno 24. června 2016 Sdílet Odesláno 24. června 2016 Tak asi každého to potěší, když si může vyzkoušet vyšší rychlost něž normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. června 2016 Sdílet Odesláno 24. června 2016 Vam se zdaji soucasne rychlosti nízké? Já u UPC (a jeho predchudcích) začínal před necelými 20 lety na cca 36 kbps - tehdy to byla oproti modemu 28.8 super stabilita a rychlost! Nac neustále zvyšovat downstream? Proc ne upstream? Soucasne hodnoty vam na bezne surfovani nestaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TSY Odesláno 24. června 2016 Sdílet Odesláno 24. června 2016 Down mi stačí bohatě, ale up bych ocenil rychlejší Jinak tady se nemluví o zvyšování stávajících tarifů, ale o přepnutí na tarif výš přes letní prázdniny, jako tomu bylo předchozí 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.