Odesláno 26. června 2016 8 let Myslím, že nejvíc by se UPC vyplatilo to pustit všem na maximum. To by se po létě napakovali na rychlých modemech a vyšších tarifech.
Odesláno 27. června 2016 8 let a rovnou by odevzdali několikanásobně víc za upgrade sítě ale ne, tam by byl spíš problém právě přes léto, kdy by to síť neutáhla, po vrácení do normálu by se žádný zázraky nekonaly, i když někdo by určitě navýšil - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. června 2016 8 let Sice nejsu zastánce konspiračních teorií ale zrychlení příjde, protože jak to rozvrtali dnes dává tušit že ladí rozvody na vyšší rychlosti
Odesláno 29. června 2016 8 let Bohatě by mi stačilo, kdybych se zbavil krátkodobých výpadků internetu a výpadků zvuku na jednom z programů v Digimini Technická podpora mi zatím moc nepomohla. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 30. června 2016 8 let Klasická Nova. Zdá se mi, že to dělá to ve zprávách a různých "live" pořadech. Ostatní pořady, třeba filmy, se zdají být v pořádku. Ale moc se na Novu nedívám, tak to nedokážu víc komentovat. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 30. června 2016 8 let A je to Nova HD nebo Nova SD (pak ještě DVBC nebo DVBT)? Protože v Praze na DVBC toto nepozoruji Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.