Návštěvník DarrianCZE Odesláno 10. července 2016 Sdílet Odesláno 10. července 2016 Ahoj všichni. Hraje tu někdo z vás na tomto modemu GTA Online pro PC? Na fórech jsem četl, že je to s tímto modemem dost problémové. Což můžu potvrdit. Hra mi vypadává (vždy se najednou všichni odpojí). Všechny nutné porty od Rockstartu jsem povolil, a taky jsem to Port Checkerem zkoušel. Jsou otevřený. Má někdo z vás taky takové problémy? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 12. července 2016 Sdílet Odesláno 12. července 2016 Co máte za antivirus? Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník DarrianCZE Odesláno 12. září 2016 Sdílet Odesláno 12. září 2016 ESET NOD32 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.