Odesláno 12. července 2016 8 let Zdravím, dnes jsem zaregistroval že mi po dlouhé době byla změněna IP adresa a to úplně na jinej rozsah adres. Zatímco dodneška mi byly vždy přídělovány adresy z rozsahu 94.112.*.* tak ode dneška mám 78.45.*.* Podle DNS vyhledání je to subnet registrovanej na UPC ale jen mi přišlo divný že jsem se s těmito adresami u UPC ještě nikdy nesetkal. Má to nově i někdo další?
Odesláno 12. července 2016 8 let http://www.nirsoft.net/countryip/cz_owner.html Těch rozsahů ip adres upc má dost. Upraveno 17. října 2016 8 let uživatelem Návštěvník Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 14. července 2016 8 let 94.xxx dostávám většinou, když jsem pod UPC Wi-Free, ale vlastní mám jinou.
Odesláno 16. července 2016 8 let Tak dneska koukam ze se me take po nekolika letech zmenila IP adresa, asi probihaji nejake zmeny na siti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. října 2016 8 let Tak dneska jsem ze zvědavosti zistil že počet veřejných IP adres u mého tarifu 300 (zrychleno na 400) jsou 4 (před cca. 2-3 roky byly 3). Je vidět že UPC je má v zásobě ještě dost. A to ještě není vše, zařízení přípojená k Wi-free dostávají také veřejnou IP, jsou povoleny příchozí přípojení (tzn. dá se zprovoznit servery, torrent, atd.). Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.