Návštěvník Odesláno 12. července 2016 Sdílet Odesláno 12. července 2016 Zdravím, dnes jsem zaregistroval že mi po dlouhé době byla změněna IP adresa a to úplně na jinej rozsah adres. Zatímco dodneška mi byly vždy přídělovány adresy z rozsahu 94.112.*.* tak ode dneška mám 78.45.*.* Podle DNS vyhledání je to subnet registrovanej na UPC ale jen mi přišlo divný že jsem se s těmito adresami u UPC ještě nikdy nesetkal. Má to nově i někdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 12. července 2016 Sdílet Odesláno 12. července 2016 (upraveno) http://www.nirsoft.net/countryip/cz_owner.html Těch rozsahů ip adres upc má dost. Upraveno 17. října 2016 uživatelem Návštěvník Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TSY Odesláno 14. července 2016 Sdílet Odesláno 14. července 2016 94.xxx dostávám většinou, když jsem pod UPC Wi-Free, ale vlastní mám jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. července 2016 Sdílet Odesláno 16. července 2016 Tak dneska koukam ze se me take po nekolika letech zmenila IP adresa, asi probihaji nejake zmeny na siti. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 17. října 2016 Sdílet Odesláno 17. října 2016 Tak dneska jsem ze zvědavosti zistil že počet veřejných IP adres u mého tarifu 300 (zrychleno na 400) jsou 4 (před cca. 2-3 roky byly 3). Je vidět že UPC je má v zásobě ještě dost. A to ještě není vše, zařízení přípojená k Wi-free dostávají také veřejnou IP, jsou povoleny příchozí přípojení (tzn. dá se zprovoznit servery, torrent, atd.). Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.