Návštěvník upchelpme Odesláno 14. července 2016 Sdílet Odesláno 14. července 2016 Zdravím, chtěl bych požádat o radu, jelikož já fakt už nevím, čím to může být, popíšu problém: Tento "router" již mám nějákou dobu a vše v pohodě až před nějákým časem se objevil tento problém, když jsem na internetu nebo stahuji, jede vše v pohodě ale když si chci zahrát nějákou multiplayer hru, tak je ten internet nějáký nestabilní, ping mám kolem 20+- a někdy to skočí třeba na 100+- nebo i 400+- na chvíli v pohodě ale po chvilce to samé, třeba 200 ping. Čím to může být? Předem děkuji za veškerou pomoc. PS: K routeru jsem připojen přes síťový kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 15. července 2016 Sdílet Odesláno 15. července 2016 Nějaká konkrétní hra nebo všechny ? a kde mají server hry ? Je rozdíl hrát na Německých servech kde ping 20 - 40 je normální , ale na US nebo čínských je to klidně 140 -300 (momentálně MechWarior Online) Warcraft tam jsme na kolem 40 EU , na US to bude daleko více, a na neoficiálních i klidně ČR nebyl problém 100+ . Tu nemusí být problém v UPC ale na vytížení linky poskytovatele hry a kde mají server a kolik připojených lidí zvládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upchelpme Odesláno 15. července 2016 Sdílet Odesláno 15. července 2016 Hraju převážně české servery ale myslím že s tím problém není i kdyby to byl francouzský server, ping se sám od sebe zvedne, nemůže to být virem v pc ? Edit: Ano u všech her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. července 2016 Sdílet Odesláno 15. července 2016 klidně to může bejt virem a nejspíš to tak i bude Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.