Návštěvník skejpa Odesláno 18. července 2016 Sdílet Odesláno 18. července 2016 Dobrý den, Zjistil jsem, že s novým modemem Compal CH7465LG mi nejdou starší online hry jako Call of Duty 2 a 4. Vždy to píše awaiting connection. Když router přepnu do módu modem, vypne se wifi (asi se změní IP apod.) a hry jdou. Toto dělá, i když je firewall v routeru vypnutý a nějaké porty pokusně přidány. Neví někdo jak tento problém odstranit ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 19. července 2016 Sdílet Odesláno 19. července 2016 Nastav si na svoji DMZ na svůj PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník skejpa Odesláno 19. července 2016 Sdílet Odesláno 19. července 2016 To jsem zkousel a nepomohlo. Ale když jsem včera vypl DHCPv4 server, tak jsem se pak připojil a když jsem to opět zapnul, už to fungovalo, tak snad to vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Dobrý den, vkládám dotaz sem, i když neodpovídá přesně tématu, nechci zakládat nové vlákno. Mám nový tablet s předinstalovaným antivirem McAfee, pokud se připojuji přes Wi-Fi UPC (modem Compal), objevuje se chybová hláška, že McAfee nemůže stáhnout aktualizace. U jiných provozovatelů (Netbox, router D-link DIR 842) k tomu nedochází. Zkoušel jsem v nastavení modemu vypnout firewall, problém ale stále přetrvává. Prosím o radu, čím může být způsoben a jak ho odstranit. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.