Přejít na obsah

Nastavení IP Camery na modemu Compal CH7456LG

Návštěvník filip954rr

Doporučené příspěvky

Návštěvník filip954rr

Zdravím, zkoušel jste někdo nastavovat IP cameru ( mám Apexis ) na tento modem Compal CH7456LG od UPC ?

Vyfasoval jsem tento modem. statickou IP nemám - je jen pro firmy.

Na kameru se vůbec nedostanu ani z lokálního pc, které je na modemu připojeno.

Je to P2P kamera a nejde se na ní připojit ani přes aplikaci na Androidu :(

Předem moc dík za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník filip954rr

udělal jsem ještě restart Kamery a ta nyní je funkční ale jen přes aplikace na Androidu přes připojení P2P.

Na stolním kompu mi jí prográmek IPsearch najde, mám z ní údaje jako IP adresa, MAC adresa, atd.

Než jsem přešel k UPC měl jsem klasickej Zyxcel Router přes místního provozovatele Wi-fi, to jsem si kameru nastavil napoprvé i s odesíláním fotek při pohybu do emailu a fungovalo to. Teď jsem to připojil na tenhle modem a nedaří se mi do kamery přes aplikaci dostat.

Bohužel P2P aplikace neexistují pro OS Windows tak jsem si chtěl nastavit IP kameru aby mi fungovala přes klasický prohlížeč, nebo aplikace, kterým stačí IP adresa, jméno a heslo a už zobrazují. Nyní si myslím že by stačilo už jen správně nastavit modem aby mě pouštěl na kameru.

včera jsem si ověřil IP adresu modemu pingem z venku s následným vypnutím. IP adresu modemu tedy mám.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník filip954rr

tak mám nový poznatek, na načtenou kameru na telefonech s Androidem je vidět, ale jen pouze z vnitřní sítě ( Wi-Fi ) na kterou jsou telefony, nebo tablety připojené. pokud se chci podívat z cizí sítě, nebo přes data z telefonu tak na kameru nevidím, nepřipojím se na ní.

Usuzuji tedy že přístup blokuje modem Compal.

Odkaz ke komentáři

Máte modem v bridgi? Tím pádem by se to všechno vysvětlovalo, protože kamera dostane svojí veřejnou ip adresu a PC taky jinou. Takže na sebe nevidí. Dá se tam dát router Váš vlastní do toho vše píchnout, ale Vám bude stačit, když budete mít modem v router modu, kde to budete mít za NATem, takže by jste se na to mohl připojit a povolit si přístup z venčí.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...