Přejít na obsah

Podmíněný přístup CONAX

Doporučené příspěvky

Zdravim, jsem z Mostu a mam od Karnevalu DIGI Mini + slovenskej balicek. Dneska mi vypršelo 10-denní období plneho pristupu, coz je v poradku.

Problem je, ze mi nejdou ani programy ktere by meli byt v DIGI mini. Funguje mi pouze CT1, CT2, Prima, CT4 Sport a ZDF. U ostatnich mi to pise ze neni pristup Conax. Nevite nekdo co s tim?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/521-podm%C3%ADn%C4%9Bn%C3%BD-p%C5%99%C3%ADstup-conax/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník omicron
Zdravim, jsem z Mostu a mam od Karnevalu DIGI Mini + slovenskej balicek. Dneska mi vypršelo 10-denní období plneho pristupu, coz je v poradku.

Problem je, ze mi nejdou ani programy ktere by meli byt v DIGI mini. Funguje mi pouze CT1, CT2, Prima, CT4 Sport a ZDF. U ostatnich mi to pise ze neni pristup Conax. Nevite nekdo co s tim?

Zkusil bych restart STB, prip. s vyjmutim a znovuzasunutim karty...

Jinak jejich helpline

Nechal jsem jim vcera vzkaz na zaznamniku, asi po dvou hodinach mi zavolal technik, ktery chtel vedet serial number STB a za pul hodinky uz to bezelo v pohode. Proc to neslo mi ale nesdelil.

P.S. Restart a vyjmuti karty jsem predtim zkousel bez uspechu...

nez se nacte pristup trva to 24h

V okakžiku, kdy je karta i STB v systému, tak by načtení nemělo trvat déle než 10 minut. :shock: . Jinak i proto tam mají těch 10 dní na zkoušku.

Proc to neslo mi ale nesdelil.

Chyba byla nejspíše mezi klávesnicí a PC v zákaznickém centru nebo u firmy, která ti STB dovezla. :lol:

• po 3 týdnech...
Návštěvník Phar
nez se nacte pristup trva to 24h
to mi říkal ten technik, co to přivezl taky, že se musí vrátit na firmu a něco někam faxovat. fakt mi šlo asi 5 programů, ale smazal jsem všechny stanice a instaloval je znova a najednou mi fungovalo všechno.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...