Přejít na obsah

Skutočne naštvaný zákazník z Prahy

Doporučené příspěvky

Nevím.. našel jsem nějaký měřák za 4000 Kč, jestli to je on nevím, ale jako v diskuzi bylo psané, že měřák má jen pár vyvolených lidí. Proč? Proč jich nekoupí o něco víc a nepůjčí si ho mezi sebou, když je třeba vysoká odezva/výpadky? Jak jsem psal servis zajišťuje externí firma. Pořídí to jednou a mělo by to stačit :) Teda ještě vylepšit firmware v modemech/set-top-boxech a byl bych spokojený :lol:

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Návštěvník warman

Kdyby dostačující DSAM stál nad 10k euro, tak by mě to hoodně překvapilo. Začíná na to na cca 2K euro jen tak by the way :)

Nevím, kolik techniků je celkem, ale pochybuji, že to bude nějaké vysoké číslo.

Návštěvník YABAKA

Obyčejnej měřák za pár kaček není měřák, ale ukazovátko a nic se s ním nezjistí. Taky není úplně pravda, že by technik UPC měřák neměl, u mě byl dvakrát na reklamaci a poprvé jenom výměna modemu, ale podruhé už to proměřil (nakonec byla chyba někde na trase na zpětným kanále, tři dny to zjišťovali a udělal to kdosi, kdo vyhodil zásuvku a zapojil to do nějakých domovních rozbočovačů - to sem z nich vydoloval na dotaz). Co si ale myslím je, že UPC může dle údajů z modemu celkem přesně vědět, jestli je problém u konkrétního usera, anebo problém plošně (v nějaký části), takže podle toho pak dojede buď jenom "měnič modemů", anebo skutečnej technik. No třeba to vysvětlí někdo přímo z UPC :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...