Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

OK, mně je to skutečně jedno, hlavně když to sežere FÚ :)

Odesláno

Jojo zivostnici, ti se maji. Takze za mne tedy ten fiber business 240 a chtit modem Compal, ktery si radeji koupit nez platit pronajem kdyz to mam na vice jak 2 roky, spravne?

Odesláno

Využíváme business tarif už léta, tak pár výhod oproti normálního

1) Vyšší download i upload

2) Statická IP adresa

3) Možnost reverzních DNS záznamů

4) Přepojení na podporu do 30 sekund a volání bez plechové huby. Při nedodržení jsme úspěšně vyreklamovali slevu

5) Připojení má SLA byť ho pro nové uživatele snižovali

6) Garance opravy do druhého pracovního dne v případě nutnosti výjezdu technika

Odesláno

U 6 je to trochu jinak:

1f6180efa277730cef43d4866eebddfb.jpg

Odesláno

Vyborne, takze UPC mimo 24 mesicni smlouvy oproti 12 mesicni zakazniky s ICem zda se netresta, pujdu do toho, diky.

Odesláno

Migroval jsem z Komplet 300 na Business 350 tarif a podpora se zázračně zlepšila. V praxi nejen okamžité zvednutí telefonu, ale i okamžité řešení problému. K tomu cena, po odpočtu DPH, menší než u Komplet 300. Není co řešit :)

• Premium Profi
  • Premium 5G
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • localhost
Odesláno

Ještě jsem si tak vzpoměl, ale to jen tak pro zajímavost. Před přechodem na Business tarif jsme měli dlouhá léta domácí tarify psané na s.r.o.čko a nikdy s tím UPC nemělo problém. Ale je fakt, že první smlouva se podepsala ještě za Karnevalu

Odesláno

Já sem měl taky domácí tarif na IČ ale někdy koncem loňského roku začali tlačit na pilu, buď přechod na business tarif nebo výmaz IČ.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague