Odesláno 7. srpna 2016 8 let Jojo zivostnici, ti se maji. Takze za mne tedy ten fiber business 240 a chtit modem Compal, ktery si radeji koupit nez platit pronajem kdyz to mam na vice jak 2 roky, spravne?
Odesláno 7. srpna 2016 8 let Využíváme business tarif už léta, tak pár výhod oproti normálního 1) Vyšší download i upload 2) Statická IP adresa 3) Možnost reverzních DNS záznamů 4) Přepojení na podporu do 30 sekund a volání bez plechové huby. Při nedodržení jsme úspěšně vyreklamovali slevu 5) Připojení má SLA byť ho pro nové uživatele snižovali 6) Garance opravy do druhého pracovního dne v případě nutnosti výjezdu technika
Odesláno 7. srpna 2016 8 let Vyborne, takze UPC mimo 24 mesicni smlouvy oproti 12 mesicni zakazniky s ICem zda se netresta, pujdu do toho, diky.
Odesláno 7. srpna 2016 8 let Migroval jsem z Komplet 300 na Business 350 tarif a podpora se zázračně zlepšila. V praxi nejen okamžité zvednutí telefonu, ale i okamžité řešení problému. K tomu cena, po odpočtu DPH, menší než u Komplet 300. Není co řešit Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Odesláno 8. srpna 2016 8 let Ještě jsem si tak vzpoměl, ale to jen tak pro zajímavost. Před přechodem na Business tarif jsme měli dlouhá léta domácí tarify psané na s.r.o.čko a nikdy s tím UPC nemělo problém. Ale je fakt, že první smlouva se podepsala ještě za Karnevalu
Odesláno 8. srpna 2016 8 let Já sem měl taky domácí tarif na IČ ale někdy koncem loňského roku začali tlačit na pilu, buď přechod na business tarif nebo výmaz IČ. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.