Návštěvník FrosT. Odesláno 25. srpna 2016 Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Zdravím, mám problém. Máme doma wifi, která šlape v pohodě, je rychlá, nevypadává, ALE... já s mým Samsungem Galaxy S2 se na ní nepřipojím. Když se chci klasicky připojit na wifi, zadám heslo (několikrát kontrolováno), a dále mi to napíše jen "Uloženo" a nic víc se neděje. Ovšem muj notebook Acer se bez problému připojí. Tátovo mobil Lenovo i tablet také od Lenovo se připojí bez problému. Ale když ještě táta měl mobil Samsung Galaxy Note 2, tak se také nemohl připojit. I strejdův Huawei se připojí bez problému. Takže routerem to asi nebude, ale už fakt nevím co dělat. Kdo by věděl co dělat, určitě napište, děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník black13 Odesláno 25. srpna 2016 Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 A ako sa sprava telefon pri ostatnych wifi sietach? Mozes skusit vo wifi nastaveni tvojho pripojenia nastavit dhcp na staticku ip adresu. A aby si to nemusel stale nastavovat mozes skusit vyuzit aplikaciu Wifi Static. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník FrosT. Odesláno 25. srpna 2016 Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Právě jsme se nově přestěhovali a blbne to jen tady, ve starém bytě to šlo normálně, i na baráku u tety funguje v pohodě, jen tady to nejde. Zatím jsem si na notebook stáhl Connectify Hotspot, takže to řeším takhle, ale je to otravný zapínat ráno notebook jen abych se mrknul na mobil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 25. srpna 2016 Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 V první řadě bys měl napsat co za WiFi to je. Router? AP? A hlavně jak je dělaný DHCP, aby nebyl problém v tom, že ten telefon už nedostane IP adresu a proto je out. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 25. srpna 2016 Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 filtr MAC adres je vypnuty, resp. MAC adresa S2 povolena? Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. srpna 2016 Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Chlapi... já se v tomhle moc neorientuju... ale je to router Belkin G Wirelles Router. Prostě všechno v domácnosti se připojí, notebook, xbox, tablet, tátovo mobil, jen muj mobil od Samsungu, a bejvalej tátovo mobil taktéž od samsungu se nepřipojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. srpna 2016 Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 za mejch mladejch let děti neuměly psát i/y, ale že dneska neuměj ani skloňovat, to je už moc velkej hnus jestli to má takhle v názvu G, tak to bude nejspíš nějaká historická vykopávka, co prostě pořádně nefunguje Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník FrosT. Odesláno 26. srpna 2016 Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Na gramatiku a podobný věci ti kašlu, škola mi začíná až za pár dní. Je to tento router: https://www.google.cz/search?q=google&c ... er&imgrc=_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 26. srpna 2016 Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 No.. to je teda routerů a neumím si vybrat ten správnej. Btw: přijd až ti začne škola Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník FrosT. Odesláno 26. srpna 2016 Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Je to ten první router prosimtě. A jestli chceš jen rejpat tak se obtěžuj jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.