Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Oba odkazy fungují naprosto bez problémů :-)

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno
Modem Compal jsem měl (viz moje vlákno a stížnost), rychlost 400Mbits zní super, ale 40 Mbits upload je furt bída :(

No bída, jak se to vezme. Pro většinu userů v republice je těch 40Mbps strop pokud jde o download a o takovým uploadu se jim může tak leda zdát.

Odesláno

Pepe: ony fungovaly, ale ani na jednom nebyl ceník od 29. 8.

Teď už na tom prvním odkazu ceník od 29. 8. vidím.

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
Odesláno

Jak je to se zvýšením rychlosti u stávajících zákazníků internetu 300/30 na těch 400/40?

V ceníku je napsané, že to platí pouze ve vybraných lokalitách a pro nové zákazníky (nové koncové místo).

Jaká je realita? Nevolal někdo na infolinku? Zajímalo by mě to, no. Modem mám Technicolor.

V jednom článku jsem se dočetl, že rychlost mají zvyšovat automaticky. Naději tomu moc nedávám, ale bylo by to fajn. :D

Odesláno

Ukradeno z FB: Pro rychlost 400 Mb/s je potřeba vyměnit zařízení za nejnovější modem Compal. Rádi Vám modem vyměníme a rychlost aktivujeme. Pošlete mi prosím do přímé zprávy číslo Vaší smlouvy. David - UPC Facebook tým

To se mi líbí · Odpovědět · Včera v 17:19

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Ak splnis podmienky novej kampane tak by nemal byt problem, ale pochybujem ze rychlosti budu zvedat automaticky.

Odesláno

mě spíš v ceníku internetu zarazil sloupeček s názvem "Minimální zaručená úroveň kvality" a pod tím rychlosti poloviční až třetinové.

Toho jsem si v předešlých cenících nevšiml, že by příprava UPC na "agregaci"??

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Tak to čteš ceníky dost nepozorně, minimální zaručená rychlost tam je už hodně dlouho.

• Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 10
Odesláno

Mě by spíš zajímalo jestli se budou i stavající zákazníci převádět na nový dražší ceník... pokud se těm co mají 300Mb/s rychlost automaticky nezvýší, tak by se dalo předpokládat, že ne... ale zas pokud někdo požádá o zvýšení rychlosti nehodí ho i do aktuálního ceníku?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague