Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

S tím plíživým zdražováním to sice při pohledu na pár posledních změn může budit takovej dojem ale v dlouhodobým měřítku je to právě naopak, když jsem začínal u UPC před 7 rokama měl jsem 10/1 za 300 a to ještě v nějaké akci byla nejlepší cena za kterou se u nich dal internetovej tarif splašit, aktuálně 30/3 za 253 standardní cena, sice bez pronájmu modemu ale i tak to žádnej cenovej masakr fakt není.

Sent from my phone by Tapatalk

Odesláno

JirkaH: Kolik teď platíš za 30MB?

Bucky Kid: No nevím, když si vezmeš, že před pár dny nabízeli 100MB za 299 Kč včetně modemu pro nové zákazníky. To se skoro vyplatilo zrušit 30MB a stát se novým zákazníkem.

Odesláno

Já sem koncem roku 2007 začínal na 5/1 Mbit za 880 Kč (UPC Light + Booster).

Do té doby jsem měl DSL od GTS Novera 1/0,25 Mbit za stejnou cenu.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

já začínal na 250ti a kdybych se "nebránil" tak jsem už na pěti stovkách, podotýkám během necelých tří let

ceny zvyšují minimálně jednou ročně, i přesto, že jsem měl smlouvu na dobu určitou v rámci retence, mohl jsem akorát nesouhlasit s podmínkami anebo je přijmout, i ČTÚ mě s tím poslalo někam, takže jediné co na ně platí je vždy ke konci období jim poslat výpověď. pokud si UPC myslí, že se takto buduje zákaznický vztah, mají to mít.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

retron:

Mohu se zeptat kolik teď platíš za jakou rychlost ?

díky

Odesláno
já začínal na 250ti a kdybych se "nebránil" tak jsem už na pěti stovkách, podotýkám během necelých tří let

ceny zvyšují minimálně jednou ročně, i přesto, že jsem měl smlouvu na dobu určitou v rámci retence, mohl jsem akorát nesouhlasit s podmínkami anebo je přijmout, i ČTÚ mě s tím poslalo někam, takže jediné co na ně platí je vždy ke konci období jim poslat výpověď. pokud si UPC myslí, že se takto buduje zákaznický vztah, mají to mít.

A to jakože jim každý rok posíláš výpověď a oni se pokaždé vyděsí, řeknou si "to je ten slavný retron, který to....., no to právě nevíme co" a hned ti pošlou novou smlouvu o 500levnější :)

Odesláno
retron:

Mohu se zeptat kolik teď platíš za jakou rychlost ?

díky

378 200+Klasik

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

378 200+Klasik

Hodně slušný. Je vidět, že kdo umí tak umí. Je v tom i pronájem modemu?

Odesláno

Computerboy: normalni cenikovou cenu.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague