Pepe Odesláno 29. srpna 2016 Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Oba odkazy fungují naprosto bez problémů Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 30. srpna 2016 Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Modem Compal jsem měl (viz moje vlákno a stížnost), rychlost 400Mbits zní super, ale 40 Mbits upload je furt bída No bída, jak se to vezme. Pro většinu userů v republice je těch 40Mbps strop pokud jde o download a o takovým uploadu se jim může tak leda zdát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 30. srpna 2016 Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Pepe: ony fungovaly, ale ani na jednom nebyl ceník od 29. 8. Teď už na tom prvním odkazu ceník od 29. 8. vidím. Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. srpna 2016 Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Jak je to se zvýšením rychlosti u stávajících zákazníků internetu 300/30 na těch 400/40? V ceníku je napsané, že to platí pouze ve vybraných lokalitách a pro nové zákazníky (nové koncové místo). Jaká je realita? Nevolal někdo na infolinku? Zajímalo by mě to, no. Modem mám Technicolor. V jednom článku jsem se dočetl, že rychlost mají zvyšovat automaticky. Naději tomu moc nedávám, ale bylo by to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. srpna 2016 Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Automaticky se ta rychlost zatím zvedat nebude. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 30. srpna 2016 Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Ukradeno z FB: Pro rychlost 400 Mb/s je potřeba vyměnit zařízení za nejnovější modem Compal. Rádi Vám modem vyměníme a rychlost aktivujeme. Pošlete mi prosím do přímé zprávy číslo Vaší smlouvy. David - UPC Facebook tým To se mi líbí · Odpovědět · Včera v 17:19 Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 30. srpna 2016 Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Ak splnis podmienky novej kampane tak by nemal byt problem, ale pochybujem ze rychlosti budu zvedat automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 30. srpna 2016 Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 mě spíš v ceníku internetu zarazil sloupeček s názvem "Minimální zaručená úroveň kvality" a pod tím rychlosti poloviční až třetinové. Toho jsem si v předešlých cenících nevšiml, že by příprava UPC na "agregaci"?? Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 30. srpna 2016 Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Tak to čteš ceníky dost nepozorně, minimální zaručená rychlost tam je už hodně dlouho. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. srpna 2016 Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Mě by spíš zajímalo jestli se budou i stavající zákazníci převádět na nový dražší ceník... pokud se těm co mají 300Mb/s rychlost automaticky nezvýší, tak by se dalo předpokládat, že ne... ale zas pokud někdo požádá o zvýšení rychlosti nehodí ho i do aktuálního ceníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.