Odesláno 29. srpna 2016 8 let Oba odkazy fungují naprosto bez problémů Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 30. srpna 2016 8 let Modem Compal jsem měl (viz moje vlákno a stížnost), rychlost 400Mbits zní super, ale 40 Mbits upload je furt bída No bída, jak se to vezme. Pro většinu userů v republice je těch 40Mbps strop pokud jde o download a o takovým uploadu se jim může tak leda zdát.
Odesláno 30. srpna 2016 8 let Pepe: ony fungovaly, ale ani na jednom nebyl ceník od 29. 8. Teď už na tom prvním odkazu ceník od 29. 8. vidím. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 30. srpna 2016 8 let Jak je to se zvýšením rychlosti u stávajících zákazníků internetu 300/30 na těch 400/40? V ceníku je napsané, že to platí pouze ve vybraných lokalitách a pro nové zákazníky (nové koncové místo). Jaká je realita? Nevolal někdo na infolinku? Zajímalo by mě to, no. Modem mám Technicolor. V jednom článku jsem se dočetl, že rychlost mají zvyšovat automaticky. Naději tomu moc nedávám, ale bylo by to fajn.
Odesláno 30. srpna 2016 8 let Automaticky se ta rychlost zatím zvedat nebude. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. srpna 2016 8 let Ukradeno z FB: Pro rychlost 400 Mb/s je potřeba vyměnit zařízení za nejnovější modem Compal. Rádi Vám modem vyměníme a rychlost aktivujeme. Pošlete mi prosím do přímé zprávy číslo Vaší smlouvy. David - UPC Facebook tým To se mi líbí · Odpovědět · Včera v 17:19 Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 30. srpna 2016 8 let Ak splnis podmienky novej kampane tak by nemal byt problem, ale pochybujem ze rychlosti budu zvedat automaticky.
Odesláno 30. srpna 2016 8 let mě spíš v ceníku internetu zarazil sloupeček s názvem "Minimální zaručená úroveň kvality" a pod tím rychlosti poloviční až třetinové. Toho jsem si v předešlých cenících nevšiml, že by příprava UPC na "agregaci"?? - - - - Praha
Odesláno 30. srpna 2016 8 let Tak to čteš ceníky dost nepozorně, minimální zaručená rychlost tam je už hodně dlouho. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 30. srpna 2016 8 let Mě by spíš zajímalo jestli se budou i stavající zákazníci převádět na nový dražší ceník... pokud se těm co mají 300Mb/s rychlost automaticky nezvýší, tak by se dalo předpokládat, že ne... ale zas pokud někdo požádá o zvýšení rychlosti nehodí ho i do aktuálního ceníku?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.