Odesláno 8. září 2016 8 let Patri.k: Právě je ale divné, že tu službu 10+ už ani nedali do toho nového ceníku. Proto z toho usuzuji, že se chystají tyto klienty převést na jiný tarif(logicky asi nejnižší 30Mbit)
Odesláno 8. září 2016 8 let Mam 10+ a vcera me volal borec z UPC s takovejma tema kecama, jestli jsem spokojenej se sluzbama a nepotrebuji neco z jejich skvele nabidky. Tak jsme si vysvetlili , ze opravdu vyssi rychlost nepotrebuji a tim jsme skoncili... Zadne velke premlouvani nebo vyhrozovani ze tarif 10+ zrusi atd. Takze jestli se chystaji prevadet na jiny tarif ,tak odhaduji ze ne v nejblizsi dobe....
Odesláno 8. září 2016 8 let Tak koukam, ze se stale zkracuji intervaly, ve kterych si ten manazment v UPC, ktery zjevne nema nic lepsiho na praci, hraje s cenami a meni je. Tentokrat je to uz asi po pul roce. Takze jeste ani nestacil dobehnout muj rozklad u CTU proti posledni jednostranne zmene cen z letosniho ledna a uz je tady dalsi zmena. No aspon se snad tentokrat zmena ceniku tyka jenopm novych zakazniku...
Odesláno 8. září 2016 8 let Tojo, ale zas na druhou stranu dřív společně se zdražením docházelo i ke zvyšování rychlosti, takže mnohdy stačilo jen stáhnout si rychlost internetu z nejdražšího tarifu na nějaký levnější, třeba na 100Mb/s případně 200Mb/s a mohl člověk i ušetřit a mít v podstatě stejně rychlý internet jako předtím za lepší cenu. Takže se o zdražování jako takovém se nedalo mluvit. Třeba cena za ten 400Mb/s mi příjde přestřelená, už předtím mi přišla předstřelená a teď tu cenu v balíčku s nejrychlejším internetem ještě zvedli o další stovku, očividně je to tarif pro perfekcionalisty co neví co s penězi. Ale zas když si to člověk nakombinuje s internetem 100 nebo 200 a jejich kabelovkou tak ta cena není nějak špatná.
Odesláno 8. září 2016 8 let Není náhodou v rozporu se zákonem, když ve svém ceníku neuvádí cenu za službu Internet 10+ , kterou stále využívá spoustu zákazníků?
Odesláno 9. září 2016 8 let Ještě v cenících z roku 2014 byl oddíl "TARIFY ÚČTOVANÉ STÁVAJÍCÍM ZÁKAZNÍKŮM". V únoru zvyšovali některým zákazníkům internet 5 na 10 za tuším 27,- měsíčně navíc (nevím podle jakého klíče) a následující rok pak tarif 5M i 5+5 v tichosti vysublimoval. A něco podobného se dá (předokládám) očekávat u "desítky" v nedaleké budoucnosti. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 9. září 2016 8 let Není náhodou v rozporu se zákonem, když ve svém ceníku neuvádí cenu za službu Internet 10+ , kterou stále využívá spoustu zákazníků? Proč by melo? Ono dokonce není povinnost vůbec nějaký ceník uvádět.
Odesláno 9. září 2016 8 let warman: Jak mám potom vědět, kolik platit za tu jejich službu? Ve smlouvě, kterou jsem s nimi podepisoval je hodně rozdílná částka díky několikanásobnému zvyšování v průběhu let. Jinak souhlasím s hpfunny, že zřejmě nás čeká v dohledné době zvýšení na 30Mbit. Otázka je jakou cenu si za to řeknou.
Odesláno 15. září 2016 8 let Již delší dobu mám Compal, 300M, Komplet. Včera jsem zavolal na KC, jak je to se 400M. Bez problémů mi nahráli nový firmware do Compalu a navýšili internet na 400M. Vše zdarma a za stejnou měsíční cenu. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 27. listopadu 2016 8 let V rámci zjednodušení služeb dochází od 1.12. k další konsolidaci tarifů. Všichni uživatelé 10+ budou mít nově 30+ (30/3). Cena se navyšuje až od 1. ůnora, o 23 kaček
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.