mojmax Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Taky mi to došlo. V e-mailu ještě píšou: Neradi bychom se s Vámi rozloučili, máte však ze zákona právo ke dni 1. 2. 2017 (nabytí účinnosti změny) naše služby bez sankce ukončit. Pokud se takto rozhodnete, písemně nás prosím informujte co nejdříve (nejpozději však do data změny služby), abychom byli schopni Vaši žádost včas technicky zpracovat. Chápu to tedy tak, jsem dostal ultimátum? Buď budu platit víc nebo vypovědět službu? Nemůžu si nechat stávající rychlost (10Mbit) za stávající cenu? Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Máš to zdůvodněný v emailu zjednodušují služby takže 10+ prostě nebude. Buď přistoupíš na 30+ nebo můžeš bez sankce odejít. Vzhledem k tomu že je to rozdíl jenom 23 kaček tak bych to vůbec neřešil. To je jedno pivo v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Mně napsali zvýšení o 25 Kč. Koukám, že každému to zvyšují, jak se jim hodí, což je divné. Jinak doufám, že to nějak půjde si ponechat 10Mb/s. Takto už hrozili několikrát a vždy zatím to šlo uhádat, že tu rychlost ponechali a nebo zvýšili, ale cenu nechali stejnou. Edit: Bucky Kid: Jedno pivo v hospodě, ale když si to vynásobíš třeba 5 lety, tak už to je zajímavá částka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Je to někde vyvěšený na webu? mě zatím nic nepřišlo. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 IMHO je to logický že postupně ruší starý tarify, pořád se přidávají nový rychlosti a kdyby nechávali všem zákazníkům původní rychlosti z doby když přešli k UPC byl by v tom takovej guláš že by se v tom nikdo nevyznal. Když je to salámovou metodou tak to jde (začínal jsem na 300) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Bucky Kid : 300 Kč platíš teď za 10Mb? xtonda: toto vypadá, že je jen pro ty, co mají 10Mb. A tedy vyvěšovat na web to zřejmě nebudou. Jinak už delší dobu jsem něco takového tušil, protože v ceníku 10Mb vůbec už delší dobu nebylo uvedena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Teď Platím 229 za 10+. Jak to bude s 5M a 10M nevím ale předpokládám že přejdou na 30M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Bucky Kid: Bez modemu že? Jinak 5M a 10M už neexistují. Existuje jen 10M+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Jj cena je bez pronájmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Aha, já myslel že v rámci toho překopávaj celej ceník, tak sem chtěl vědět co mě čeká. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.