Odesláno 30. listopadu 2016 8 let Taky mám tarif 10M+ a psali mi, že mi to zdraží o 25 Kč se změnou rychlosti. To jsem ochoten akceptovat. Stále mám doma modem bez WIFI. Dnes mi volali, že pokud si nechám vyměnit modem za WIFI model, tak bude zdražení jen o 20 Kč (čili o 5 Kč levněji než bez výměny modemu). Zřejmě to bude Technicolor. Souhlasil jsem, ale zajímalo by mě, co je k tomu vede .
Odesláno 30. listopadu 2016 8 let IMHO je to snaha co nejvíc zvětšit dostupnost Wi-Free, ale mít doma nonstop zapnutý WiFi na plnej výkon by mě zrovna nelákalo
Odesláno 30. listopadu 2016 8 let Taky mám tarif 10M+ a psali mi, že mi to zdraží o 25 Kč se změnou rychlosti. To jsem ochoten akceptovat. Stále mám doma modem bez WIFI. Dnes mi volali, že pokud si nechám vyměnit modem za WIFI model, tak bude zdražení jen o 20 Kč (čili o 5 Kč levněji než bez výměny modemu). Zřejmě to bude Technicolor. Souhlasil jsem, ale zajímalo by mě, co je k tomu vede . Nebude to náhodou o 20Kč + 25Kč? Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 30. listopadu 2016 8 let To asi určitě O 25 Kč zdraží internet a o 20 Kč zdraží pronájem WiFi modemu. Pronájem "obyčejného" modemu je myslím 50Kč a WiFi modemu je 70 Kč.
Odesláno 30. listopadu 2016 8 let To zase bude cenová "Chuchle". Někomu o 23, někomu o 25, někomu jen o 18 (nebo 20, když si nechá vyměnit modem) a novým zákazníkům nabízí za 299,- měsíčně včetně modemu. Ach jo.... Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 1. prosince 2016 8 let To asi určitě O 25 Kč zdraží internet a o 20 Kč zdraží pronájem WiFi modemu. Pronájem "obyčejného" modemu je myslím 50Kč a WiFi modemu je 70 Kč. Není to tak. Celkově budu platit jen 299 Kč i s pronájmem wifi modemu. Říkala, že sice pronájem je dražší, ale dostanu slevu na internetový tarif.
Odesláno 1. prosince 2016 8 let Bože můj co se stým hle dá dělat - to bych fak nemohl mít takovou rychlost
Odesláno 1. prosince 2016 8 let Takhle UPC ty ceny nikdy nesjednotí, když bude každému nabízet jinou cenu a slevu. Ale asi ani nechce to sjednocovat a zřejmě jim to takhle vyhovuje, že každý si cenu musí vyjednat dle svých schopností.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.