Návštěvník computerboy Odesláno 27. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 xtonda: To asi teď nehrozí. Vždyť ty rychlosti měnili nedávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krpec Odesláno 30. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Taky mám tarif 10M+ a psali mi, že mi to zdraží o 25 Kč se změnou rychlosti. To jsem ochoten akceptovat. Stále mám doma modem bez WIFI. Dnes mi volali, že pokud si nechám vyměnit modem za WIFI model, tak bude zdražení jen o 20 Kč (čili o 5 Kč levněji než bez výměny modemu). Zřejmě to bude Technicolor. Souhlasil jsem, ale zajímalo by mě, co je k tomu vede . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 30. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 IMHO je to snaha co nejvíc zvětšit dostupnost Wi-Free, ale mít doma nonstop zapnutý WiFi na plnej výkon by mě zrovna nelákalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 30. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 30. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Taky mám tarif 10M+ a psali mi, že mi to zdraží o 25 Kč se změnou rychlosti. To jsem ochoten akceptovat. Stále mám doma modem bez WIFI. Dnes mi volali, že pokud si nechám vyměnit modem za WIFI model, tak bude zdražení jen o 20 Kč (čili o 5 Kč levněji než bez výměny modemu). Zřejmě to bude Technicolor. Souhlasil jsem, ale zajímalo by mě, co je k tomu vede . Nebude to náhodou o 20Kč + 25Kč? Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Speedy Odesláno 30. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 To asi určitě O 25 Kč zdraží internet a o 20 Kč zdraží pronájem WiFi modemu. Pronájem "obyčejného" modemu je myslím 50Kč a WiFi modemu je 70 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 30. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 To zase bude cenová "Chuchle". Někomu o 23, někomu o 25, někomu jen o 18 (nebo 20, když si nechá vyměnit modem) a novým zákazníkům nabízí za 299,- měsíčně včetně modemu. Ach jo.... Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krpec Odesláno 1. prosince 2016 Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 To asi určitě O 25 Kč zdraží internet a o 20 Kč zdraží pronájem WiFi modemu. Pronájem "obyčejného" modemu je myslím 50Kč a WiFi modemu je 70 Kč. Není to tak. Celkově budu platit jen 299 Kč i s pronájmem wifi modemu. Říkala, že sice pronájem je dražší, ale dostanu slevu na internetový tarif. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník moderlida Odesláno 1. prosince 2016 Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Bože můj co se stým hle dá dělat - to bych fak nemohl mít takovou rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 1. prosince 2016 Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Takhle UPC ty ceny nikdy nesjednotí, když bude každému nabízet jinou cenu a slevu. Ale asi ani nechce to sjednocovat a zřejmě jim to takhle vyhovuje, že každý si cenu musí vyjednat dle svých schopností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.