Návštěvník Bucky Kid Odesláno 19. ledna 2017 Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 S tím plíživým zdražováním to sice při pohledu na pár posledních změn může budit takovej dojem ale v dlouhodobým měřítku je to právě naopak, když jsem začínal u UPC před 7 rokama měl jsem 10/1 za 300 a to ještě v nějaké akci byla nejlepší cena za kterou se u nich dal internetovej tarif splašit, aktuálně 30/3 za 253 standardní cena, sice bez pronájmu modemu ale i tak to žádnej cenovej masakr fakt není. Sent from my phone by Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 19. ledna 2017 Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 JirkaH: Kolik teď platíš za 30MB? Bucky Kid: No nevím, když si vezmeš, že před pár dny nabízeli 100MB za 299 Kč včetně modemu pro nové zákazníky. To se skoro vyplatilo zrušit 30MB a stát se novým zákazníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 19. ledna 2017 Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Já sem koncem roku 2007 začínal na 5/1 Mbit za 880 Kč (UPC Light + Booster). Do té doby jsem měl DSL od GTS Novera 1/0,25 Mbit za stejnou cenu. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 19. ledna 2017 Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 já začínal na 250ti a kdybych se "nebránil" tak jsem už na pěti stovkách, podotýkám během necelých tří let ceny zvyšují minimálně jednou ročně, i přesto, že jsem měl smlouvu na dobu určitou v rámci retence, mohl jsem akorát nesouhlasit s podmínkami anebo je přijmout, i ČTÚ mě s tím poslalo někam, takže jediné co na ně platí je vždy ke konci období jim poslat výpověď. pokud si UPC myslí, že se takto buduje zákaznický vztah, mají to mít. Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 19. ledna 2017 Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 retron: Mohu se zeptat kolik teď platíš za jakou rychlost ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2017 Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 já začínal na 250ti a kdybych se "nebránil" tak jsem už na pěti stovkách, podotýkám během necelých tří letceny zvyšují minimálně jednou ročně, i přesto, že jsem měl smlouvu na dobu určitou v rámci retence, mohl jsem akorát nesouhlasit s podmínkami anebo je přijmout, i ČTÚ mě s tím poslalo někam, takže jediné co na ně platí je vždy ke konci období jim poslat výpověď. pokud si UPC myslí, že se takto buduje zákaznický vztah, mají to mít. A to jakože jim každý rok posíláš výpověď a oni se pokaždé vyděsí, řeknou si "to je ten slavný retron, který to....., no to právě nevíme co" a hned ti pošlou novou smlouvu o 500levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 20. ledna 2017 Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 retron: Mohu se zeptat kolik teď platíš za jakou rychlost ? díky 378 200+Klasik Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 20. ledna 2017 Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 378 200+Klasik Hodně slušný. Je vidět, že kdo umí tak umí. Je v tom i pronájem modemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 20. ledna 2017 Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 není Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 20. ledna 2017 Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Computerboy: normalni cenikovou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.