Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ano, to je jediny risk ze casem nebudou podporovat starsi kusy. Mame doma jen Samsungy a jak jsem psal zatim vse funguje i na modelech z roku 2015.
Kazdemu vyhovuje neco jineho, ja to vyresil takto. Na klasickou TV mam TV Start.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno
před 7 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

U VF není problém si pronajmout jenom CA modul s kartou a ten vložit do TV a sledovat přímo. Pořád lepší, než nějaké zasekávající se a nekvalitní internetové nesmysly.

Takže do každé TV stačí vrazit ten modul s kartou a pojedou mi tam všechny programy, co máme zaplacené, jen nepůjde to zpětné shlédnutí. Je to tak? Nám totiž říkal něco jeden technik, že stačí ty TV připojit jen ethernetovým kabelem do zdi s tím, že v hlavním rozvaděči jsou propojeny přes switch, ale to se přiznám, že jsem moc nepobrala a hlavně to ani nefunguje 🙂 A nahrávání pořadů děláte přes funkcionalitu samotné TV, to asi s UPC nemá nic společného, nebo se pletu? Díky moc!

Odesláno

Ano i to je možnost. Nevím sice, jestli pronajmou navíc 3 x CA modul s kartou, ale pokud ta TV má PVR (záznam na HDD), tak by se to dalo pořešit i takhle. Pouze je třeba mít kvalitní rozvod na ty 4 TV.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Jdou pronajmout až 4 zařízení, tj. i 4x CA modul (takto to mám já, akorát s tím, že ty moduly jsem koupil).

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Taky jsem se kdysi navnadil na aplikace v Panasonicu. Paráda, přehrávalo to, YouTube (sice toho, kdo to programoval, bych nakopal), ale bylo to v TV. Časem zmizla jedna aplikace, pak další, pak skončila podpora YT. Nakonec jsem to vyřešil prťavým stickem Evolveo s Androidem do HDMI za litr a zas byl nějaký rok klid. Evolveo dosloužilo, aktualizace stejně jako u většiny těch čínských udělátek nefungovala a tak tam byl stále Android v. 4.4, kde spousty APK už nejelo, nebo blbě. Teď jsem to vyřešil tím Xiaomi Stickem zase do HDMI (aktualizace fungují) a vypadá to, že nějaký rok by mohl být zase klid. Tolik ke smart TV.

Upraveno před 3 hodinami uživatelem cvancara

Ahoj

Xiaomi Stick jsem mel taky , ale nebyl jsem do nej schopen dostat appku Horizon , protoze je to Android TV. tobe to funguje ?

Upraveno uživatelem kotasek

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

Jede, pouze jsem ji musel instalovat rucne. A jedina nevyhoda je, ze se to musi ovladat BT mysi.

Stick2.jpg

Stick1.jpg

Upraveno uživatelem cvancara

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

no nejak jsem ji tam dostal, ale nesela spustit, stick mas z cz nebo z ciny? a tu mys pouzivas jakou ?

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

Stick jsrm kupoval normalne u nas mys je ThinkPad. Ale to je uplne jedno, musi byt BT. Tot vse.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

diky za info, zkusim to..

ps. web prohlizec jsi tam dostal ??

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague