Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

To HbbTV nejde u žádného programu, nebo přestalo fungovat jen u některých (např Nova, Prima ..)

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

@Mooonty Jestli je to Sony s Androidem, tak ta TV občas potřebuje restart podržením vypínacího tlačítka delší dobu (nebo někde přes menu. Taky se mi stalo, že nešlo HBBTV na žádném programu. Napadlo mě ji zkusit restartovat a pak to hned zase šlo. Běžným vypnutím restart neproběhne.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

@technik HbbTV nefunguje nikde, ani u jednoho kanálu. Zkoušel jsem české (ČT, Prima...), ale i např. ARD, ZDF....

@kenny ne je to TV bez Androidu. Ten restart by možná pomohl. Poradíš mi jak na to prosím? Někde jsem tady četl přidržet  Stand by ?

Upraveno uživatelem Mooonty

Odesláno

@Marek-26 Ano. YT i Netflix fungují. Připojeno kabelem z UPC ("bílého") modemu přes splitter opět kabelem do TV. 

Odesláno

A při přepnutí na kanál, který obsahuje HBBTV se prostě nabídka červeného tlačítka vůbec neobjeví? Nebo se objeví, ale po stisku se nic neděje?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@Marek-26 přesně jak píšeš, při přepnutí na daný kanál se nabídka použití červeného tlačítka neobjeví. Po jeho stisknutí, k přepnutí nedojde.

Odesláno

Nemá na to TV Sony nějakou extra aplikaci ?

jako třeba některé samsungy u kterých bylo nejprve potřeba doinstalovat aplikaci aby HbbTV fungovalo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Zajímalo by mě spíše, jak to vypadá v nastavení:

Home - nastavení - nastavení kanálů - digitální - nastavení interaktivních aplikací

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@tomus nic jsem nedoinstalovával (a to i po update FW - ze sítě), červené tlačítko fungovalo

@Marek-26 pošlu Ti fotky?

@Marek-26 posílám foto nastavení

IMG_8036.jpg

IMG_8037.jpg

Upraveno uživatelem Mooonty

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague