Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zkusil bych ty nastaveni prepnout do polohy Vyp. ,

Odpojil od netu, jestli uz vis jak na restart tak restart, pokud ne tak odpojit napajeni na nejakou tu minutu(snad to nema zalohu) a nechat nabehnout.
Zapnout, pripojit k netu, a pozapinat.

Pana sonica(nebo Sony?) nemam, no za vyzkouseni nic nedas... 

Myslel jsem, ze Marek-26 ti poradi, kdyz vyzaduje obrazky nastaveni(nebo dal postup na stromecek a...). 
Tak bud nevi nebo jeste nemel cas. 

Upraveno uživatelem pan Novak
edit:

• -
  • -
  • -
  • CI
  • O-va
Odesláno

@pan Novak děkuji, jakmile se k tomu dostanu vyzkouším

Odesláno

Ta bohužel jsem nikde nenašel nic k HBBTV k této televizi. Jestliže nepomůže to, co psal pan Novak, tak už jedině zkusit podporu Sony.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Řešení jsem objevil, v podstatě náhodou. Pokud má někdo podobný problém a moje "řešení" mu pomůže, budu rád.
Rozšířila se nabídka kanálů a já mám rád uklizeno, takže veškerý SD balast je na konci a tematicky, to co mne zajímá, mám poskládané. Včera jsem si na flešku stáhnul stávající seznam kanálů. V NTB pomocí Sony Channel Editor poupravil pořadí kanálů. Nahrál zpět do TV a červené tlačítko fungovalo....a funguje.
Díky všem, kdo se mi snažili pomoci. !!!  

Upraveno uživatelem Mooonty

Odesláno

Mám podobný problém - dnes jsem zjistil, že mi přestalo fungovat HBBTV - televize Samsung, CA modul. Internet v televizi přitom funguje.

Nevím přesně, kdy k tomu došlo, ale ještě tak před 14 dny mě otravovaly nabídky na červené tlačítko, teď přestaly a už to nefunguje. Já jsem nic neměnil. 

Vyzkouším restart,  a update kanálů, jinak nevím, co s tím.

Odesláno

Úplně stejně jsem hudroval na bannery přes třetinu obrazovky já. Přestalo se to objevovat a zároveň přestalo fungovat červené tlačítko. Editace kanálů pomohla. Zkus to také.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague