Návštěvník junga Odesláno 4. září 2016 Sdílet Odesláno 4. září 2016 Zdravim vsechny, zjistil jsem, ze mam problem s modemem a internetem pokud mam zapnute TV (DVB-C). Obvykle ping do modemu je 1-2 ms, ale kdyz zapnu TV zacina ping skakat mezi 10ms a 60ms (obcas odpoved i vubec se ztrati). Rychlost internetu take klesa. Pokud se divam HD kanal, tak ten problem je jeste vetsi. Myslim, ze jde o spatne fungujici zasuvku (ma dve diry, ale kazda funguje jak na internet, tak na televizi), ale nejsem si jisty. Ma nekdo s takovym problemem zkusenost? Dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 4. září 2016 Sdílet Odesláno 4. září 2016 (ma dve diry, ale kazda funguje jak na internet, tak na televizi) tak určitě ta zásuvka, protože ta díra pro TV by neměla mít zpětné průchozí. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník junga Odesláno 4. září 2016 Sdílet Odesláno 4. září 2016 Dík, nahlásil jsem technický problém (zásuvku jsem měl od UPC). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.