Návštěvník YABAKA Odesláno 5. září 2016 Sdílet Odesláno 5. září 2016 Uříznout a dát novej konektor. Teprve když ani napodruhý nebude kýženej efekt, tak uvažovat o výměně kabelu. A taky používat kvalitní konektory a ne šunty za 2 kačky, to je jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník skynet Odesláno 5. září 2016 Sdílet Odesláno 5. září 2016 Díky, asi máš pravdu, jen mě mate ta zkoušečka, podle které je konektor fajn a prosvítí v pohodě všech 8 drátů. Prostě jsem spíš uvažoval nad tím, jestli samotný modem Cisco nemá nějaké problémy s tím cat6 konektorem/kabelem. Jestli je to vůbec možné, aby mu to nějak neštimovalo, když je to vlastně to samé co cat5e. Pokud je Cisco mimo hru a nemá s tím nic společného, tak je chyba zřejmě tedy v kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník WaVe_99 Odesláno 8. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Stalo se mi to kdysi taky. Propojovaci kabel CAT6 v jinak CAT5e rozvodu nefachal. Duvod jsem nezjistil, byl to kupovanej kabel i s koncovkama. CAT5e v cajku... Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.