BimboCZ Odesláno 6. září 2016 Sdílet Odesláno 6. září 2016 Prosím o pomoc s připojením. Mám modem CISCO EPC 3208 který je připojen LAN ke stolnímu PC . Zítra mi technik přiveze výměnu set-top boxu starého conax cv-5000 za ten HD Mediabox (asi ten Kaon). Ten bych chtěl propojit s internetem kvůli videotéce My Prime a Horizon go. Jenže modem má jenom jeden LAN výstup. Co je potřeba. Nějaký ten switch? Půjde pak oboje najednou PC i TV ?. Nebo nějaký wifi router/modem k tomu Cisco? Nechci se tohoto modemu zbavovat.Mám ho odkoupen do osobního vlastnictví. Děkuji za radu. Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 6. září 2016 Sdílet Odesláno 6. září 2016 Cisco ti zůstane na ocet, můžeš ho tady třeba nabídnout k prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 6. září 2016 Sdílet Odesláno 6. září 2016 Jestli ti dojde Kaon, tak budeš potřebovat router. Ke 100mbit internetu dávají jen 1 IP co vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BimboCZ Odesláno 6. září 2016 Autor Sdílet Odesláno 6. září 2016 Router jakýkoliv? Nebo to musí být od upc? A vyřeší to problém s jedou IP adresou?. Předem děkuji za odpověď Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. září 2016 Sdílet Odesláno 6. září 2016 Stačí koupit jakýkoliv router, nemusí být od UPC. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.