Návštěvník mipo Odesláno 1. října 2016 Sdílet Odesláno 1. října 2016 UPC to dovolí, ale internet půjde jen na jednom zařízení. V tomto případě na modemu (je třeba informovat UPC, aby tam službu převedli). Proč půjde internet jen na jediném zařízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. října 2016 Sdílet Odesláno 1. října 2016 Prostě to tak je. Můžete mít jen jeden aktivní modem na jeden tarif. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 1. října 2016 Sdílet Odesláno 1. října 2016 Takže další z nesmyslných podmínek UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 1. října 2016 Sdílet Odesláno 1. října 2016 Takže další z nesmyslných podmínek UPC. Ne, to není nesmysl, ale technicky není možné, aby byly na jednom vedení více než jeden modem DOCSIS. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 2. října 2016 Sdílet Odesláno 2. října 2016 Technicky to samozřejmě možný je, ale nelze za jedny prachy mít dva nety, což by v takovým případě bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 2. října 2016 Sdílet Odesláno 2. října 2016 Jaký je rozdíl mezi tím a jedním modemem, ke kterému jsou přes wifi současně připojeny tři počítače a každý surfuje na jiných stránkách? Možná, že jsem lama, ale v mých představách je net stále jen jeden a v něm jen mnoho různých stránek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 2. října 2016 Sdílet Odesláno 2. října 2016 Ano, si lama. Každý ze dvou počítačů, pokud by byly připojeny každý ke svému modemu, by mohl dosáhnout plné rychlosti tarifu, tedy celkem dvojnásobek tarifu. Pokud bude modem jenom jeden, tak se o rychlost musí podělit. Prostě nemůžeš chtít dvě připojení za cenu jednoho, respektive pokud chceš dvě připojení tak si zaplať dvě připojení. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. října 2016 Sdílet Odesláno 2. října 2016 A hlavně, druhý modem dáš kamarádovi ... Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 2. října 2016 Sdílet Odesláno 2. října 2016 Ano, si lama. Každý ze dvou počítačů, pokud by byly připojeny každý ke svému modemu, by mohl dosáhnout plné rychlosti tarifu, tedy celkem dvojnásobek tarifu. Pokud bude modem jenom jeden, tak se o rychlost musí podělit. Prostě nemůžeš chtít dvě připojení za cenu jednoho, respektive pokud chceš dvě připojení tak si zaplať dvě připojení. Díky za vysvětlení, zase jsem o něco chytřejší. Jedno připojení mi tedy stačí. Nejsem pařan ani stahovač, takže mi rychlost, kterou mám stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.