Pepe Odesláno 12. října 2016 Sdílet Odesláno 12. října 2016 V tom případě by se Vám vyplatila koupě, ale je to na Vás nebo koupit Technicolor na bazarech za 600-700Kč/Cisco 200-400Kč Váš případ: 70 x 24 = 1680 + doplatek 400 Kč -> 2080 Kč Cena koupě: 2020 Kč Myslím si, že by stačilo, kdyby Vám do toho Technicoloru přehráli firmware. Když svití LED, tak tam bude nějaká chyba, ale ještě mi modem od UPC neumřel. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zombie Odesláno 14. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Ja mel koupene cisco 3208 a 2x mi ho menili, obe zdechla tesne pred dvouletou zarukou, takze me se ten odkup zatim vyplatil, protoze s novym modemem dali vzdy novou zaruku. Naposled mi dali compal, tak uvidim, jak dlouho vydrzi ten. TP link mi sam od sebe nezdechl ani jeden. Jestli tady nekdo hani tp linky, tak nevi, o cem mluvi, s alternativnim openwrt (nebo lede) jsou to nejlepsi stroje, mam jich instalovanych na ruznych mistech nekolik desitek a neodchazeji zrejme proto, ze vubec netopi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 neni tp-link jako tp-link, i tp-link dělá šmejdy, tzn. všechno pod 1043nd, takovejch sem viděl mrtvejch dost Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.