Odesláno 20. září 2016 8 let Mam modem ubee, router nejaky asus shit AC1200 nebo co, o pulnoci pres nej prestal jit internet, tak jsem sel spat ... dnesk ajsem vzal starej router tp-link s openwrt luci, taky to neslo, tak jsem zapojil pc naprimo jde to, tak jsem nechal tp-linku priradit mac z meho pc, kde to slo a zas to nejde (ted me doslo, ze jsem tomu dal mac z wifi ne a ne z lanky, takze asi to je jedno). Nakonec jsem teda pripojil takovou 3x3 cm krabicku co je taky router, ale nema to zadny nastaveni, vykon, nic a to funguje. Co se u UPC zmenilo?
Odesláno 20. září 2016 8 let Po zapojení routeru došlo k restartu modemu? Je možné, že máte vyčerpaný počet zařízení, kterým je přiřazena IP. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 20. září 2016 8 let bylo to tim, ze jeden vypnuty prehistoricky pocitac co tu mam, ten router nejak silene DOSuje, i jsem si pak vzpomel, ze se me to uz jednou kdysi stalo. Vyhodim tu vec.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.