Návštěvník evlo Odesláno 20. září 2016 Sdílet Odesláno 20. září 2016 Mam modem ubee, router nejaky asus shit AC1200 nebo co, o pulnoci pres nej prestal jit internet, tak jsem sel spat ... dnesk ajsem vzal starej router tp-link s openwrt luci, taky to neslo, tak jsem zapojil pc naprimo jde to, tak jsem nechal tp-linku priradit mac z meho pc, kde to slo a zas to nejde (ted me doslo, ze jsem tomu dal mac z wifi ne a ne z lanky, takze asi to je jedno). Nakonec jsem teda pripojil takovou 3x3 cm krabicku co je taky router, ale nema to zadny nastaveni, vykon, nic a to funguje. Co se u UPC zmenilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. září 2016 Sdílet Odesláno 20. září 2016 Po zapojení routeru došlo k restartu modemu? Je možné, že máte vyčerpaný počet zařízení, kterým je přiřazena IP. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 20. září 2016 Sdílet Odesláno 20. září 2016 bylo to tim, ze jeden vypnuty prehistoricky pocitac co tu mam, ten router nejak silene DOSuje, i jsem si pak vzpomel, ze se me to uz jednou kdysi stalo. Vyhodim tu vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.