Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím všechny,

mám UPC internet a potřebuji koupit koax kabel (75 ohmu odpor, 2x stineny), který půjde z APC přepěťové ochrany do modemu. Ten, který byl dodán s UPC modemem použiji jako přívod do APC.

Pořídil jsem si APC po dřívějších zkušenostech, kdy mi to u jiného poskytovatele odpálilo modem a šlo dál přes router až do síťovky na desktopu.

Prosím o doporučení jaký koax nejlépe koupit. Je mi jasné, že není kabel jako kabel, tak se raději ptám. Model od UPC se mi přesně identifikovat na internetu nepodařilo a tuším, že má F konektory.

Díky.

Odesláno

Používám Belden H125 CU, v nouzi nebo na krátké vzálenosti H121 CU, k tomu příslušné F konektory.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Zajdi do nejbližší prodejny s Satelitama a TV anténa má a nech si ji tam udelat

Odesláno z mého Lenovo A7020a48 pomocí Tapatalk

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
Zdravím všechny,

mám UPC internet a potřebuji koupit koax kabel (75 ohmu odpor, 2x stineny), který půjde z APC přepěťové ochrany do modemu. Ten, který byl dodán s UPC modemem použiji jako přívod do APC.

Pořídil jsem si APC po dřívějších zkušenostech, kdy mi to u jiného poskytovatele odpálilo modem a šlo dál přes router až do síťovky na desktopu.

Prosím o doporučení jaký koax nejlépe koupit. Je mi jasné, že není kabel jako kabel, tak se raději ptám. Model od UPC se mi přesně identifikovat na internetu nepodařilo a tuším, že má F konektory.

Díky.

Strč tam obyčejnej galvanickej oddělovač a ne hnus jménem APC, kterej tak akorát vyhoří a s ním i celej byt.

Odesláno

Ja pouzivam APC uz docela dlouho jako prodluzky a to, ze to je prepetovka je samozrejme vyhoda.

Odesláno

Taky jsem používal UPS od APC a když asi z 10 kousků po čase začal vycházet smrad, některý už jenom pískaly a nešly ani nahodit, tak to všechno letělo do koše. Kdysi dobrá firma, dneska obyčejnej levnej čínskej hnus.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague