Přejít na obsah

STB Kaon KCF-SA700 (po upgradu) - nahrané kódované kanály

Doporučené příspěvky

Návštěvník adam_vent

Ahoj,

nevíte někdo jak dekódovat nahrávky z kódovaných kanálů? Nahrává je .rec, .001, .002,... Pro nahrávky z nekódovaných kanálů stačí DVR Studio, ale ty z kódovaných ani nepřečte. ffmpeg jsem zkoušel také...

Hledal jsem tu ale nic funkčního jsem nenašel.

Díky za radu.

Návštěvník adam_vent

avi jsem nezkoušel, jen na ts. Ale marně. Jediný způsob co mi jde prohnat nahrávky z nekódovaných stanic DVR Studiem a exportovat jako ts. Ale u nahrávek z kodovaných stanic ani ťuk.....

Návštěvník adam_vent

Copak si tu už nemůže člověk uploadovat nahrávky na cloud?!! Vždyť je tomu tak od vynálezu videomagnetofonu a lidi si ty nahrávky místo na cloud ukládali do skříně a nikdo jim to nezakazoval ani neznemožňoval. A v tom cloudu pro nahrávky od UPC vidím akorát další způsob jak rejžovat.

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Dříve jste kopií "obdaroval" pár známých a přátel, ale dnes to může být během hodiny tisíce lidí. Do cloudu (nebo kamkoliv jinam) si to klidně ukládejte, ale přehrát to pak půjde jen na STB. A to máte ještě tu výhodu, že to nemusí být úplně ten samý box, jako je to například u některých televizí, že si to na jiné TV stejné značky a klidně i stejném modelu nepřehrajete.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník adam_vent

No, ale já tento stb nehodlám mít až do konce věků. Takže jedině alternativní fw nebo jiný normální stb?

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...