Přejít na obsah

STB Kaon KCF-SA700 (po upgradu) - nahrané kódované kanály

Doporučené příspěvky

Návštěvník adam_vent
ja mam jeste stary fw a zadny problem, tak ze tedy radeji neupgradovad?

Za mě zatím rozhodně ne. Prostředí je sekané, a při nahrávání se na něj stačí jen podívat a už se restartuje.

Návštěvník YABAKA
No, ale já tento stb nehodlám mít až do konce věků. Takže jedině alternativní fw nebo jiný normální stb?

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Vlastní přijímač, CA modul od providera. Je to úplně stejnej problém jako u SAT vysílání.

wtf? Na co to má vliv z čeho sem posíláš příspěvky? :D

Návštěvník kuko61
No, ale já tento stb nehodlám mít až do konce věků. Takže jedině alternativní fw nebo jiný normální stb?

Alebo niečo takéto https://www.aliexpress.com/item/1080P-HD-MINI-HDMI-to-HDMI-AUDIO-Video-Converter-Decoder-Adapter-Remove-HDCP-KEY-Agreement-Audio/1851608529.html + zariadenie, ktoré dokáže nahrávať z HDMI buď do PC alebo na pripojený HDD.

Návštěvník lada-vir

řekl bych že toto neobchází HDCP kódování jen to umí udělat z HDMI kde je obraz a zvuk v jednom kabelu tak odělit zvuk (obraz asi i ze zvukem v HDMI bude dále zakódován) a toto je aby sis mohl připojit třeba sluchátka 3,5 jackem nebo třeba bedny když by jsi nechtěl zvuk z TV

Nahravani do PC je zcela jednoduche, když bude uz teda v televizi něco zajímavého, co si budu chtit nahrat do pocitace, navštívím vhodnou stranku a tam film nebo serial stahnu. A nebudu resit nesmysly jak v minulem stoleti, jak něco nahravat a dekodovat a podobne.

Návštěvník kuko61
řekl bych že toto neobchází HDCP kódování jen to umí udělat z HDMI kde je obraz a zvuk v jednom kabelu tak odělit zvuk (obraz asi i ze zvukem v HDMI bude dále zakódován) a toto je aby sis mohl připojit třeba sluchátka 3,5 jackem nebo třeba bedny když by jsi nechtěl zvuk z TV

Vie, mám to doma a odskúšané s Magio Boxom aj s Kaonom, ináč by som to sem nedával :wink: Na nahrávanie používam Hauppauge HD PVR 2. Kvalita obrazu je o niečo horšia ako kvalita zdroja, ale to je pravdepodobne problém HD PVR 2.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...