Přejít na obsah

Problém s 26. multiplexem 578MHz 6900kb/s QAM 256

Doporučené příspěvky

Návštěvník jimenez

Tak jsem si dal tu práci a rozebral půl stěny abych se dostal ke kabelu napájení od boxu a box přenesl do obýváku, kde jsem zapojil místo originálního boxu od UPC ( tušim Kaon 3000 ), kde zmíněný multiplex prokazatelně hraje. Na kabeláž původního boxu zapojil box Octagon a zde kanály Kino Barrandov HD a Barrandov Plus HD hrají, ale i tak obraz kostičkuje. Všechny ostatní multiplexy bez problémů. Čili je to lepší, ovšem koukatelné to příliš není leč na původním UPC boxu kanály hrají bez problémů. Je z tohoto nějaká cesta ven? Je toto důvod k reklamaci konkrétního tuneru ( tuner je vyměnitelný )? Jak říkám, kromě tohoto multiplexu hraje vše bez problémů. Nebo je nějaká možnost kontaktovat UPC s tím aby mi nějak zesílili signál ( nevím jestli je něco takového možné, ale myslím, že jsem v minulosti něco takového někde četl. ) Nebo se smířit s tím, že tyhle dva konkrétní programy budou hrát pouze v SD verzi? Moc děkuji za každou radu a tip.

Návštěvník YABAKA

Zavolat na UPC a nechat si poslat technika, aby ty problémy viděl. Samozřejmě s tím, že od zásuvky k boxu bude kvalitní koax. kabel a ne nějaká prádelní šňůra bez stínění.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...