Návštěvník lucia Odesláno 28. září 2016 Sdílet Odesláno 28. září 2016 Zdravím, momentálně máme internet od Pody (platíme 500 za měsíc) a televizi - základní balíček od UPC. Kdysi jsme uvažovali odejít od UPC a přejít s telecizí k Podě (kvůli ušetření), ale vzhledem k problémům, které UPC dělá, jsme od toho upustili. Již několikrát jsme řešili, že nám některé programy nejedou, přestože měly... naposledy to bylo minulý týden ve středu, kdy jsem zjistila, že nám nejde Nova HD ani Nova Cinema HD. Z UPC se mi ozvali až v pondělí, že neví kde je problém, ale že se nám ozvou. Ozvali se až v úterý a mezitím jsem v pondělí odpoledne zjistila, že ty programy už jedou. Co to je tedy za bordel, že někdy jedou a někdy ne. No nic. Chlápek nám v telefonu zároveň nabízel, jestli si nechceme u UPC zřídit i internet a taťka o tom teď uvažuje. Já jsem ale na pochybách. Teď je nějaká akce, kdy balíček vychází na 649 měsíčně (asi je to akční cena, že? Netušíte jaká je tedy cena bez akce?), když ale zadám svoji adresu, tak cena sníží na 549, což bychom ušetřili nějakých 250 korun. Říkám si ale jestli těch 250 korun má cenu, když už teď máme problémy s jejich televizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 28. září 2016 Sdílet Odesláno 28. září 2016 Jaký problémy UPC dělá? A jestli nejdou nějaký programy, tak v první řadě to chce znát naměřený hodnoty na zásuvce a zkontrolovat domovní rozvody, kde je skoro vždy zakopanej pes (mizerný účastnický šňůry, home bastly rozbočovačů apod.). Cena bez akce je v uvedená v ceníku na webu UPC, stejně jako tzv. věrnostní sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lucia Odesláno 28. září 2016 Sdílet Odesláno 28. září 2016 No tak nevím, jestli je chyba skutečně u nás, když nám normálně jedou všechny programy, ale když si přepnu na setopbox, tak tam ty programy nejedou. "...tak v první řadě to chce znát naměřený hodnoty na zásuvce a zkontrolovat domovní rozvody, kde je skoro vždy zakopanej pes (mizerný účastnický šňůry, home bastly rozbočovačů apod.)..." Nerozumím tomu, ale jestlže máme z loňska nové rozvody, tak v tomto by probmél tedy být neměl, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 28. září 2016 Sdílet Odesláno 28. září 2016 UPC garantuje signál na účastnický zásuvce, tam musí být hodnoty dle normy. A je otázkou jestli rozvody od zásuvky k TV nebo boxu jsou vlastní tvorba, anebo taky od UPC (ovšem komplet od UPC). Pokud jo, pak se to dá uplatnit jako normální reklamačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. září 2016 Sdílet Odesláno 28. září 2016 Vůbec nepíšete, zda kanály zmizeli, bylo na nich černo, psalo to nějakou hlášku atd. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.