Přejít na obsah

PR nebo skutecna zkusenost aneb zensky pohled na Karneval

Návštěvník tomus

Doporučené příspěvky

na serveru Internetprovsechny.cz byl dnes zverejnen clanek jak je/byla nejaka pani hrozne spokojena s Karnevalem v Plzni...osobne mi to prijde jako skryte PR

http://www.internetprovsechny.cz/clanek.php?cid=158

Taky mam Kurnewal, taky sem z Plzne a taky sem s nim spokojenej. A nejsem PR :) Za ty prachy se nic lepsiho sehnat neda. Mam to od prvniho dne spusteni a za celou dobu sem zaznamenal 2 vypadky. Jeden byl cca pred pul rokem a trval asi 10 minut a druhej byl vcera v noci, kdy optimalizovali sit. Jinak mi to po celou dobu jede cca 120% objednany rychlosti. Co vic si prat? S ADSL to bylo cca -500% z objednany rychlosti :) Rychlost kolisala mezi 0-100kb a ping se pohyboval nekde na urovni 3000ms. A kdyz sem spadnul do FUPu, tak to nejelo ani jako 28,8kb modem a packet losos byl az 50%. A za to sem platil stejny prachy jako platim ted za karneval. Hnus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na serveru Internetprovsechny.cz byl dnes zverejnen clanek jak je/byla nejaka pani hrozne spokojena s Karnevalem v Plzni...osobne mi to prijde jako skryte PR

http://www.internetprovsechny.cz/clanek.php?cid=158

Taky mam Kurnewal, taky sem z Plzne a taky sem s nim spokojenej. A nejsem PR :) Za ty prachy se nic lepsiho sehnat neda. Mam to od prvniho dne spusteni a za celou dobu sem zaznamenal 2 vypadky. Jeden byl cca pred pul rokem a trval asi 10 minut a druhej byl vcera v noci, kdy optimalizovali sit. Jinak mi to po celou dobu jede cca 120% objednany rychlosti. Co vic si prat? S ADSL to bylo cca -500% z objednany rychlosti :) Rychlost kolisala mezi 0-100kb a ping se pohyboval nekde na urovni 3000ms. A kdyz sem spadnul do FUPu, tak to nejelo ani jako 28,8kb modem a packet losos byl az 50%. A za to sem platil stejny prachy jako platim ted za karneval. Hnus.

Tak nevím, jak jste přišel k tomu, že Vám Karneval jede na 120%. Jsem také z Plzně a neznám nikoho, komu by UP od Karnevalu jel alespoň na 100%. Většinou se to pohybuje okolo 75%.

Odkaz ke komentáři

Tak nevím, jak jste přišel k tomu, že Vám Karneval jede na 120%. Jsem také z Plzně a neznám nikoho, komu by UP od Karnevalu jel alespoň na 100%. Většinou se to pohybuje okolo 75%.

Jednoduse :) Kdyz sem mel 4Mb, tak mi to jelo 4,6Mb a ted mi 7Mb jede 7,3Mb. Odhadem sem tak dosel k onem 120%. Up mi jede 480-490kb, ale to me vubec netankuje a klidne bych z nej obetoval tak 200-300kb a radsi je pridal k downloadu :D Vzhledem k tomu, ze takovych 70% z datovyho limitu si v mym pripade ukousnou data z P2P, a u kabelu UP velice nepriznive ovlivnuje DOWN, tak mam upload v Netlimiteru permanentne omezenej na 50kb :D Vypinam ho jedine v pripade, ze potrebuju odeslat vetsi prilohu v pošte(coz je jednou za uherak).

Odkaz ke komentáři

To se divím, že tě za ten netlimiter ještě nikdo nevykopl z P2P... :roll:

Taky se divim. Obzvlast kdyz mam otevreno 9 slotu a kazdej dava cca 300b... :D

Az bude Karneval full duplex (UP nebude drasticky zaroven snizovat rychlost DOWN) a limit bude unlimited :D tak netlimiter smáznu :lol:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SWE

YNevim jak drasticky by se to melo ovlivnovat, cetl jsem tu nekde na foru ze az tak, ze down nakonec jede tak rychle jako UP, ale dosud jsem tohle nezaznamenal (a ze jsem na to cekal...)

Predevcirem jsem dokonce chytl slot (jediny), se kterym to jelo down 640kB/s a zaroven ode mne tahali tri lidi o celkove rychlosti 56 kB/s...(musim podotknout, ze rychleji mi UP nikdy nejel a asi ani nepojede a ze jsem zadne omezeni UPu nemel zapnute...)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Bobr
Jednoduse :) Kdyz sem mel 4Mb, tak mi to jelo 4,6Mb a ted mi 7Mb jede 7,3Mb. Odhadem sem tak dosel k onem 120%. Up mi jede 480-490kb, ale to me vubec netankuje a klidne bych z nej obetoval tak 200-300kb a radsi je pridal k downloadu :D Vzhledem k tomu, ze takovych 70% z datovyho limitu si v mym pripade ukousnou data z P2P, a u kabelu UP velice nepriznive ovlivnuje DOWN, tak mam upload v Netlimiteru permanentne omezenej na 50kb :D Vypinam ho jedine v pripade, ze potrebuju odeslat vetsi prilohu v pošte(coz je jednou za uherak).

Tak na takovy sme v P2P sitich cekali. :roll: Omezujou upload, aby si od nej nikdo nahodou neco nestahla nebo kdyz nekdo zacne neco tahat tak to odsdileji. Kdyby byly vsichni stejne blby, tak si stahnem tak max. kalhoty :!::evil: Zamysli se trosku. :x

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Derek

Proto jsme my slusni na BT trackerech s ratiem. Pak nemusim obhajovat svoje pouzivani NL lidem a botum, kteri me za to hned odsuzuji...

Jini treba upload pri hrani uplne vypinaj, me staci si omezit up v klientu/NL na 2/3 ale porad jede.

Takze prosim trochu prrr s tim hazenim do jednoho pytle :?

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...