Návštěvník Odesláno 11. března 2006 Sdílet Odesláno 11. března 2006 Nikdy jsem nepochopil, proč je ban za netlimiter. Používám ho, protože můžu dát takovým věcem jako VoIP a skype granty (vždy přihrazené pásmo). Rovněž fireval v netlimiteru mě vyhovuje. Navíc v pohodě stačí z editovat dc klienta a netlimitera v něm přejmenovat... Bylo by učinější prostě omezit rychlost stahování při nízkém uploadu, tak jak je to třeba v torrentech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. března 2006 Sdílet Odesláno 11. března 2006 Nikdy jsem nepochopil, proč je ban za netlimiter. Používám ho, protože můžu dát takovým věcem jako VoIP a skype granty (vždy přihrazené pásmo). Rovněž fireval v netlimiteru mě vyhovuje. Navíc v pohodě stačí z editovat dc klienta a netlimitera v něm přejmenovat... Bylo by učinější prostě omezit rychlost stahování při nízkém uploadu, tak jak je to třeba v torrentech. Omezování rychlosti si můžeš nastavit přímo v DC klientovi a tam je to řešeno spravedlivě tak, že up je provázán s down (takže omezíš up a omezí se ti down). Ale dělat to vychcaně tak, že si stahuješ plnou rychlostí a od tebe nikdo, tak to si kromě permanently ban nic jinýho nezaslouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. března 2006 Sdílet Odesláno 11. března 2006 To se vám to páskuje, kdyz vam up neomezuje down. 80% omezeni nic nevyresi. Je to stejny at mam 80% nebo 100% up. Rok jsem mel na Karnevalu 4Mbit/500kbit. Při omezení na 50kB upload pro DC nebyl problém downloadovat současně z ftp-ka plnou rychlostí mého downloadu, tzn. 500-550kB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 11. března 2006 Sdílet Odesláno 11. března 2006 To se vám to páskuje, kdyz vam up neomezuje down. 80% omezeni nic nevyresi. Je to stejny at mam 80% nebo 100% up. Tak pak nelez na DC, když máš takový problémy. Není nic snažšího (stejně tam nejseš žádným přínosem). Neporidil sem si 7Mbit abych pak tahal 1Mbit. Netlimiter budu pouzivat dokud to nepojede bez vzajemnyho ovlivnovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 11. března 2006 Sdílet Odesláno 11. března 2006 To se vám to páskuje, kdyz vam up neomezuje down. 80% omezeni nic nevyresi. Je to stejny at mam 80% nebo 100% up. Rok jsem mel na Karnevalu 4Mbit/500kbit. Při omezení na 50kB upload pro DC nebyl problém downloadovat současně z ftp-ka plnou rychlostí mého downloadu, tzn. 500-550kB. Po 129 opakuju, ze u me ma vliv na down i 100kb upload. Asi sem na naky zastaraly siti nebo co, jinak si to neumim vysvetlit. Behem odesilani prilohy v poste, nemuzu skoro ani browsit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. března 2006 Sdílet Odesláno 11. března 2006 Nikdy jsem nepochopil, proč je ban za netlimiter. Používám ho, protože můžu dát takovým věcem jako VoIP a skype granty (vždy přihrazené pásmo). Rovněž fireval v netlimiteru mě vyhovuje. Navíc v pohodě stačí z editovat dc klienta a netlimitera v něm přejmenovat... Bylo by učinější prostě omezit rychlost stahování při nízkém uploadu, tak jak je to třeba v torrentech. Omezování rychlosti si můžeš nastavit přímo v DC klientovi a tam je to řešeno spravedlivě tak, že up je provázán s down (takže omezíš up a omezí se ti down). Ale dělat to vychcaně tak, že si stahuješ plnou rychlostí a od tebe nikdo, tak to si kromě permanently ban nic jinýho nezaslouží. To mi neříkaš nic novýho. Bohužel mě při zapnutém DC klientovy s omezením a spustěném ftpčku blbne VoIP.. A to jsem vyjmenoval jenom tři programy, které se navzájem mlátí... A jak říkám není nic snažšího než pár řádek v dc klientovy změnit a netlimiter používat, navíc programů pro omezování rychlosti je celkem dost, tak proč dávat ban zrovna jen za netlimiter??? Je to totální hloupost provozovatelů DC hubů, kteří si myslej, že celé připojení věnuju jen a jen na DC a že se jejich omezení nedá obejít. ??? Znovu opakuju bylo by učinější a spravedlivější prostě omezit rychlost stahování při nízkém uploadu, tak jak je to třeba v torrentech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. března 2006 Sdílet Odesláno 12. března 2006 To mi neříkaš nic novýho. Bohužel mě při zapnutém DC klientovy s omezením a spustěném ftpčku blbne VoIP.. A to jsem vyjmenoval jenom tři programy, které se navzájem mlátí... A jak říkám není nic snažšího než pár řádek v dc klientovy změnit a netlimiter používat, navíc programů pro omezování rychlosti je celkem dost, tak proč dávat ban zrovna jen za netlimiter??? Je to totální hloupost provozovatelů DC hubů, kteří si myslej, že celé připojení věnuju jen a jen na DC a že se jejich omezení nedá obejít. ??? Znovu opakuju bylo by učinější a spravedlivější prostě omezit rychlost stahování při nízkém uploadu, tak jak je to třeba v torrentech. Na VoIP to nesváděj, protože to mám taky a při spuštěném DC žádný problém (mám omezování rychlosti přímo ve Strongovi). A jinak žádné připojení nemusíš DC věnovat - nechoď tam a je to. Ale pokud tam jdeš, tak neparazituj a chovej se tak, aby to DC bylo přínosem pro všechny a nestala se z toho KaZaa 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník iNDYCZ Odesláno 12. března 2006 Sdílet Odesláno 12. března 2006 DC CZ sucks, jedine torrent, pokud chcete stahovat rychle a s poctivym D:U ratio! Na DC nyni lezu jen v nejvetsi nouzi, kdy chci sehnat neco z archivu nebo nesehnatelneho na torrentech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. března 2006 Sdílet Odesláno 12. března 2006 Na VoIP to nesváděj, protože to mám taky a při spuštěném DC žádný problém (mám omezování rychlosti přímo ve Strongovi). A jinak žádné připojení nemusíš DC věnovat - nechoď tam a je to. Ale pokud tam jdeš, tak neparazituj a chovej se tak, aby to DC bylo přínosem pro všechny a nestala se z toho KaZaa 2. Tak to si pro dc fakt přínosem. při otevřených 9 slotech jak si psal nahoře máš s omezováním v DC za den upload 4GB... Tyhle lidi co se objeví na jednu hodinu v DC a maj nasdílenej celej adresář Program Files jako ty bych střílel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PPK Odesláno 13. března 2006 Sdílet Odesláno 13. března 2006 Nikdy jsem nepochopil, proč je ban za netlimiter. Setrej si tim praci (ti zdatnejsi rovnou tim ze kdyz praskne klient ze mas netlimiter tak se nedostanes ani na hub), je jednodusi sejmout vsechny s netlimiterem nez je vecne vsechny kontrolovat jestli s nim limituji v rozumne mire I OPove jsou jen lide, a lide jsou lini tvorove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.