Návštěvník MrPierc Odesláno 10. října 2016 Sdílet Odesláno 10. října 2016 Dobrý den, začal jsem pozorovat pravidelné výpadky. Jednou za několik dní se internet odpojí na PC. Musím odpojit adaptér od routeru/modemu, opět ho po minutě připojím do elektřiny a chvíli čekám (několik minut). Skype se mi připojí, ale webové stránky se nenačítají. Mobilem se Na Wi-Fi připojím a funguje bez problému. Pomůže jen restart PC a poté již načítání webových stránek na PC funguje jak má. Za několik dní se to znovu vrátí. Mám něco otestovat nebo prohnat antivirem? Resetovat modem do továrního nastavení? Nebo přeinstalovat Windows 10? Mám model TC7200U. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. října 2016 Sdílet Odesláno 10. října 2016 A wifi take vypadne kdyz nefunguje net na PC ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MrPierc Odesláno 11. října 2016 Sdílet Odesláno 11. října 2016 Wi-Fi na mobilu funguje bez chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. října 2016 Sdílet Odesláno 11. října 2016 A pokud pri vypadku site jen restartujete pc tak to nepomuze ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MrPierc Odesláno 11. října 2016 Sdílet Odesláno 11. října 2016 Dobrý den, to jsem psal výše, že pomůže jen restart PC. Ale pouze restart (bez vyndání adaptéru u routeru) jsem nezkoušel – to je pravda. Ale znamenalo by to něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.