Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Já už jim na takové či makové kampaně .... a už jsem se z téhle "akce" přehlásil na Turbo 5 (+komplet). Koukám, ale že mají novinku a už chtějí i úpis hmm :roll: No nic.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ten upis tam byl vzdycky, v te me akci za 117,- to bylo na tu dobu kampane, tedy 6 mesicu :roll:

• po měsících...
Odesláno

Zdravim,

dneska mi zase od karnevalu prisla nejaka nabidka za 99,- . Myslim ze to byla nabidka vetsi rychlosti , ted mam 3000/250 . Bohuzel jsem to cetl jen na mobilu, a do muj.karneval.cz mailu se ted nemuzu dostat (nejaka sql chyba)-zase se v tom asi vrtaj :?

Ludek

Odesláno

me normalne bezi

Odesláno

Jo me uz taky , obrazek do zpravy nevim jak vlozit .. takze nabidka je takova ze za + 99 vc DPH muzu dostat na pul roku misto soucasnych 3000/300 -> 5000/500 . Nabidka plati do 30/11/06 .

Pro me nezajimavy ale nekoho muze potesit :wink:

Ludek

Odesláno

Jojo taky mi tahle nabídka dorazila a myslím, že se nechám zase nalákat :D Ke všemu mi přišla nabídka 500,- Kč za každého získaného klienta pro ně a těch 500 by dostal i on - hm, předevčírem si kolega v práci objednával Karneval, to teda je smolné...

Odesláno

A co FUP ?

Odesláno
A co FUP ?

No tak kdyz prejdes na ten vyssi tarif tak se ti samozrejme taky zvysi FUP 8)

Ludek

Odesláno

Samozřejmě, jde o standardní vyšší tarif jen za nestandardní cenu 8) Už jen kvůli tomu FUP 10GB se těch 99,- Kč připlatit asi vyplatí. Tuhle akci jsem měl i nedávno, jen to bylo za 99,- Kč bez DPH (118 s DPH). Nyní píší už 99,- Kč včetně DPH :D

Odesláno

jo je to za 99kčměsíčně na 6 měsíců, platí pro starší tarif Turbo 250 a 1000 + novější tarif Turbo 1M a 3M. Je možné to zvednout o jeden stupeň nahoru a po šesti měsících se vám to automaticky vrátí na ???původní??? tarif. Dále platí akce pro nové klienty internetu na 3, 6, 9 měsíců na Turbo 3M, 5M, 7M (vyšší za cenu nižšího). David Mikeš - 606 477 477 Karneval Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague