Odesláno 15. října 2016 8 let Mám dotaz, zda vám jede Horizon GO. Nedaří se mi přihlásit, hlásí to źe se nelze spojit se serverem UPC Odesláno z mého Lenovo A7020a48 pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 15. října 2016 8 let Mne blbne cela telka od UPC aj ked mam len ten uplny zaklad co je k Internetu zdarma.
Odesláno 15. října 2016 8 let Děje se mi to samé na androidu. Na iOS to zda se bezi.... Sent from my iPad using Tapatalk
Odesláno 15. října 2016 8 let U me na androidu vse jede. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. října 2016 8 let Nejede,stejny problém. Nelze se připojit k internetu. Včera jelo, dnes po aktualizaci nic.
Odesláno 15. října 2016 8 let Horizon nejde momentálně ani na Samsungu s4 mini ani na android boxu Minix neo x8h, na iPadu mini to chodí
Odesláno 15. října 2016 8 let Aha, tak u me aktualizace zatim neprobehla, a vse bezi, jedu na verzi 2.3.9 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. října 2016 8 let Autor Taky jsem to uz zjistil Odesláno z mého Lenovo A7020a48 pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.