Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj,

mám pár dotazů, když dám za modem/router od UPC vlastní router a přepnu ten od upc do rezimu bridge, bude to fungovat nebo je nutné jeste neco konfigurovat?

A jak pak muzu spravovat oba dva prvky, kdyz ten od upc má prednastavenou adresu 192.168.0.1 a ten druhy nevim, je mozne v jedne siti mit pristup do weboveho rozhrani dvou prvku?

Díky moc

Odesláno

Ano, stačí to přepnout do Bridge a zbytek už si nastavujete ve vlastním routeru.

Ten druhý modem bude mít pravděpodobně 192.168.1.1

Já třeba mam pro Cisco EPC3208 IP adresu: http://192.168.100.1/

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Proc by nemelo? Ja z PC vidim normalne na svuj router na adrese 192.168.0.1 i na modem na adrese 192.168.100.1.

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brno
Odesláno

a kdyz budou mit oba stejnou vychozi adresu, treba 192.168.1.1?

Odesláno

Nebudou.

Odesláno

hele a jak to ještě je? kdyz budu mit ten modem v rezimu bridge a pak normalne router s dhcp, jde na tom modemu treba nastavit QOS nebo se to vse musi delat uz na tom routeru?

Odesláno

Když je modem v režimu bridge, tak umí leda rozsvítit ledky na čelním panelu, ale víc ani ťuk :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

a když mám router s default adresOU 192.168.1.1 a mám v síti i cisco switch, mohu se nějak dostat do webového rozhraní obou? A pokud mám v sítí router + access point s klientem, tak můžu zárovně do konfigurace obou prvků? Co když budou mít stejné výchozí adresy?

Odesláno

v jedné síti nemůžeš mít na dvou zařízeních stejnou IP adresu

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague