Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Co jsem zjišťoval od O2 Guru.

jde o přímé spojení s ČT optickou trasou. Vysílat budeme ve full HD (1080i).

Hold O2 si nějak pospíšilo ,asi jiná liga začíná být.

Ty si tu stěžuješ na VBR u Discovery, že využívají "moc programů" v distribuční trase a následně se rozplýváš nad O2, která používá pro HD kanály BR 4-6 Mbps.

Neumí využít přidané služby typu skryté titulky ( u TV ještě audio popisnou stopu, HbbTV).

Tak co opravdu ještě u UPC děláš.

Nevím, zda je u těchto dvou programů nutné je "okamžitě" zařadit. Ano bude lepší obraz, ale jestli to bude o 14 dní později ...

Buhužel se musí vytvořit prostor pro ty dva nové programy a nejefektivnější je je dát do jedno muxu. Ale tomu ty určitě rozumíš nejlépe.

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Návštěvník YABAKA

Kecy, signál si můžeš klidně zesílit i u sebe. Akorát je potřeba znát úrovně. Vůbec nejlepší, aby ten technik provedl měření a dal od toho protokol s výsledkem.

že ČT překlopí tyto programy do HD avizovala minimálně už půl roku, resp. původně už to mělo být od září, tak myslím, že UPC na mělo dost času se na to připravit. a ano podle mě to má vyšší prioritu zvlášť u programu "art" než nějaké travel channely a recyklační kanály apod. s minimalní sledovaností

• 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha
Kecy, signál si můžeš klidně zesílit i u sebe. Akorát je potřeba znát úrovně. Vůbec nejlepší, aby ten technik provedl měření a dal od toho protokol s výsledkem.

proč já by měl shánět někde zesilovač .Platím dost UPC a za ty roky 20 let co mám kabelovku ,tak mě to nemusí zajímat.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Návštěvník YABAKA

proč já by měl shánět někde zesilovač .Platím dost UPC a za ty roky 20 let co mám kabelovku ,tak mě to nemusí zajímat. Ty májí jediné štěstí ,že mě prodloužili vázanost .Signál spodní hranice normy .

UPC ti garantuje signál na zásuvce, tj. tam musí být dle ČSN. Nějaký rozvody z jedný zásuvky pro víc TV je tvůj problém, pokud bys chtěl garanci i v tomto směru, tak sis měl nechat od UPC vybudovat zásuvky další. Naprostá pitomost je pak tvrdit, že komusi platíš dost a nemusí tě to zajímat. Platíš za to co je v nabídce a zajímat tě to bude muset pokud se chceš dívat. Takže si kup zesilovač za svoje, zavolej firmu aby ti ho nastavila a taky ji zaplať a nebudeš mít problémy. Nic jinýho se napsat nedá.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...