Odesláno 7. listopadu 2016 8 let Já to vidím na listopad. Jestli je potřebuješ hned, tak to buď Skylink nebo O2. Někde na FB avizovali 2211., ale u UPC se to může zmenit odesláno z MT Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 7. listopadu 2016 8 let ví zde, prosím, někdo zcela určitě, kdy tyto HD programy (ČT Déčko, art a 24) uvede UPC????? To si z tech HD kanalu cvrknete do gati..? Pripomina mi to - uz tam budem, uz tam budem? Doufam, ze to zase daji i do Horizonu. Miluju, kdyz na prtave obrazovce mobilu/tabletu muzu mit jeste prtavejsi obraz 4:3. - - - CA modul OVA
Odesláno 7. listopadu 2016 8 let U CT a CT art se bude formát 4:3 objevovat urcite, bude to stejne jako u CT1 a CT2. Doplní tam černé pruhy na kraje a bude to odesláno z MT Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 8. listopadu 2016 8 let ale ta výhoda, mít možnost sledovat černé pruhy v HD, to bude vysoce kulturní a emotivní zážitek Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 8. listopadu 2016 8 let No mě by spíše vadilo koukat na malý tlustý herce Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 8. listopadu 2016 8 let Autor Skylink spouští novou HD distribuci ČT. Další novinkou pro satelitní diváky je spuštění volitelného zvukového doprovodu AC3 (Dolby Digital) u druhého programu České televize ČT2 HD. Zvuk v Dolby Digital je rovněž k dispozici i u dvojkanálu ČT:D HD / ČT art HD. V praxi to znamená, že jen ČT24 HD je šířena jen se zvukem v MPEG. http://www.parabola.cz/clanky/6004/skyl ... a-novinky/ Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 8. listopadu 2016 8 let Nechybí zde ani virtuální pozice pro regionální HD vysílání ČT - tedy ČT1 SM HD (ČT1 HD pro severní Moravu) a ČT1 JM HD (ČT1 pro jižní Moravu), které jsou aktivní s vlastním streamem jen v době regionálního vysílání. Jinak jsou kopií mateřské pozice ČT1 HD. http://www.parabola.cz/clanky/6004/skyl ... a-novinky/ Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 8. listopadu 2016 8 let Skylink spouští novou HD distribuci ČT. Další novinkou pro satelitní diváky je spuštění volitelného zvukového doprovodu AC3 (Dolby Digital) u druhého programu České televize ČT2 HD. Zvuk v Dolby Digital je rovněž k dispozici i u dvojkanálu ČT:D HD / ČT art HD. V praxi to znamená, že jen ČT24 HD je šířena jen se zvukem v MPEG. http://www.parabola.cz/clanky/6004/skyl ... a-novinky/ Předpokládám, že to takto bude přebírat i UPC. Zvuková stopa DD je pro mě ještě podstatnější vylepšení než přechod k HD. Zvuk v MPEG byl žalostný a odrazoval mě od sledování koncertů / hudebních pořadů.
Odesláno 8. listopadu 2016 8 let Jen asi nepočítejte s DD 5.1. Většina pořadů bude DD 2.0 - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 8. listopadu 2016 8 let Jasně, ale předpokládám, že UPC, jak to od ČT dostane, tak to bude ve své síti šířit. Nebude do zvukových stop zasahovat nebo je nějak ořezávat. Pokud tedy ČT bude vysílat nějaký koncert v DD 5.1, bude tak i v UPC. Je to tak?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.