Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jen mě baví, že si tady stěžujete na problém se zvukem u ČT, ale nikdo nejste schopen napsat na jakém zařízení to přijímáte.

Mě to na STB ani na TV neblbne

U mně je to na Samsungu UE48J6272 (CA modul). Tak to mám jako letět koupit novou TV?!!!

• Premium
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Ostrava-Poruba
Návštěvník peno

Vždyť to říkám furt, že Samsungy jsou šmejdy. Já na LG nemám žádný problém. Takže ano, vyměnit televizi a rozhodně už příště nekupovat šmejd od Samsungu :D

Návštěvník Milos1498650066

Peno, gratuluju ke skvělé volbě a děkujeme ti za opravdu hodnotný příspěvek.

Momentálně eviduju krátké nepravidelné výpadky zvuku na ČT Sport HD. Lokalita Brno - Bystrc, příjem na Samsung UE40ES7000, CA modul. Nějaká chybka někde je, před přeladěním bylo vše ok.

Je nejvíce stěžovatelů těch, co vlastní TV od Samsungu, nebo se mě to jenom zdá ? A pokud se mě to nezdá, tak asi bude u Samsungů nějaká chybička, si myslím.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Návštěvník hlavsar
Vždyť to říkám furt, že Samsungy jsou šmejdy. Já na LG nemám žádný problém. Takže ano, vyměnit televizi a rozhodně už příště nekupovat šmejd od Samsungu :D

No, ono LG taky neni zrovna zazrak!

Návštěvník peno

Samozřejmě, že můj příspěvek byl míněn v nadsázce a ironii, kterou zjevně někteří nechápou. Ale Ivo Mašek má pravdu, pokud se to objevuje hlavně u Samsungů, tak tam asi není něco úplně v pořádku. Navíc to není první podobný problém, který se vyskytuje jen u Samsungů, což také o něčem vypovídá.

Já bych to obecně z nejen mé zkušenosti shrnul, že to je z bláta do louže. Furt je to Korea...

Jinak pokud za bitrate u HD může ČT, napišme jim...

U CA jsem dal manuál, u Kaonu automat.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...