Návštěvník x46x Odesláno 14. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Ahoj, mám problém s rychlostí uploadu, čas od času, poslední dobou stále častěji a častěji mi spadne rychlost někam kolem 1-2 Mbit s tím že Download zůstává na standartní rychlosti. V routeru mám nastavenou pevnou IP adresu, blokace dle MAC adresy.. Pokud tohle zruším, nebo změní blokovanou IP adresu, rychlost se zase rozjede. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost čím by to mohlo být? Technici se s tím prý nesetkali a nevědí čím by to mohlo být.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Jaký modem máte? QOS vypnuté? Routerem myslíte zařízení od UPC nebo nějaký vlastní? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník x46x Odesláno 14. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Mám modem Compal, routerem myslím modem od UPC - žádný router v síti není QOS jsem nezapínal, v modemu se dá zapínat/vypínat? Nenašel jsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.