Návštěvník Leter Odesláno 19. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Dobrý den, mám modem Technicolor a k němu připojený NAS Synology ds216j. Při konfiguraci portů pro přístup z venku mi náhle přestane fungovat připojení k internetu (www.seznam.cz - stránka není dostupná). Modem se tváří, že připojený je, na tech. podpoře je viditelný modem i NAS, v ramci wifi se na NAS připojím ale za modem se nic nedostane. Když to nastavím, všechno funguje, net přes wifi běží, na NAS se připojím i z externí sítě, prostě všechno super a po chvíli nic. Porty nastavuju na modemu v menu UPŘESNIT - FILTRY PORTŮ. Jedná se o porty 5001-5006 a 80. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 19. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Právě, že problém je v tom portu 80, což je web provoz. Ten bych na NAS nesmeroval. odesláno z MT Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jandik Odesláno 20. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Ale to smetovani je z venku dovnitr, takze je uplne jedno kdyz 80 nasmerujete na NAS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jandik Odesláno 20. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Filtry portu? Vy potrebujete forwarding portu a ne filtrovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2017 Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Dobrý den měl bych dotaz, mám stejně jako vy Technicolor a k němu připojený NAS Synology ds216j. Na začátku jsem ho normálně nainstaloval a začal používat jako cloud. Potom jsem se dočetl že by měl umět spojení VPN a tak jsem stáhl aplikaci a zkoušel spojení. Na začátku se mi povedlo připojit na vpn pomocí telefonu který byl ovšem na domácí síťi. Tak jsem zkoušel připojení přes klasické data z venčí a to už se mi nepodařilo, tak jsem zkoušel hledat v nastavení Technicoloru, ale bezvýsledně ( nejsem moc zkušený) a tak jsem to prozatím vzdal a vrátil vše do původního nastavení, jenže teď se mi NAS nechce připojit na internet, na síti s ním pracuji bezproblémů, ale když chci stáhnout aktualizaci nebo doplněk tak mi napíše: "Připojení se nezdařilo. Zkontrolujte připojení k internetu". Vůbec nevím co s tím, Technicolor jsem dal do továrního nastavení ale NAS se stále nepřipojí. V aplikaci EZ-internet mi napíše že: "V síti byly nalezeny dva nebo více směrovačů. Kontaktujte poskytovatele internetových služeb, který vám pomůže nastavit modem/směrovač do režimu mostu, nebo zkuste nastavit na směrovači režim mostu" . Nevíte kde by mohla být chyba, popřípadě jak zprovoznit VPN ? Díky za jakýkoliv tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.