Přejít na obsah

předčasné ukončení smlouvy

Doporučené příspěvky

Ano jistě, proto zákon stanovuje náhradu na 20 % zbývajících paušálů. Poskytovatel za garanci odběru po nějakou dobu dává slevu, čím dřív odejdete tím větší ušlý zisk/škoda je. U UPC to funguje přesně naopak. Já tuhle konstrukci rovněž považuji čistě za ojeb toho zákona a z rozhodnutí ČTÚ jsem velmi zklamán.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Návštěvník YABAKA

Ten zákon s pětinou paušálu je totální pitomost od prvopočátku a nemá to v demokracii co pohledávat. Je teda jenom dobře, že se ta černoprdelnická křivárna podařila nějak zákonně ojebat.

Návštěvník thegrid

No co můžu čekat na UPC foru. Zastávání obcházení zákona. Jděte s tím víte kam. Právě, že žijeme v rádoby právním státě, tak by měl být prioritou dodržování zákona a ne anarchie. Jednou tu ten zákon je, tak se podle něj musí chovat všichni. Asi nerozumíte psanému slovu vy. Nebo nechápete, že zákon je nad smlouvy dvou subjektů z právního hlediska?? Ten zákon byl vytvořen kvůli jednoznačné nevýhodě v které zákazník je. Buď ber to jediný co ti tu v baráku funguje, nebo se jdi vycpat že. Tak at se jde vycpat UPC. Přeložím na jiný byt a mám to vyřešené. Jo a k UPC už nikdy.

Návštěvník pavel561
No co můžu čekat na UPC foru. Zastávání obcházení zákona. Jděte s tím víte kam. Právě, že žijeme v rádoby právním státě, tak by měl být prioritou dodržování zákona a ne anarchie. Jednou tu ten zákon je, tak se podle něj musí chovat všichni. Asi nerozumíte psanému slovu vy. Nebo nechápete, že zákon je nad smlouvy dvou subjektů z právního hlediska?? Ten zákon byl vytvořen kvůli jednoznačné nevýhodě v které zákazník je. Buď ber to jediný co ti tu v baráku funguje, nebo se jdi vycpat že. Tak at se jde vycpat UPC. Přeložím na jiný byt a mám to vyřešené. Jo a k UPC už nikdy.

Mícháte jablka a hrušky.Mobilní operátor vám neposkytuje SLEVU ale UPC ano a jak vám ostatni psali nedodržení pomínek slevy je něcu úplně jiného ale vy jste jak kafemlýnek :D:D:D

Tak hodně štěstí u jiného operátora :) Nejlépe u nějakého který to nedělá pro zisk ale z charitativních důvodů :lol:

Mícháte jablka a hrušky.Mobilní operátor vám neposkytuje SLEVU ale UPC ano a jak vám ostatni psali nedodržení pomínek slevy je něcu úplně jiného ale vy jste jak kafemlýnek :D:D:D

Já že něco míchám? To vy děláte ze ,,slevy" službu, které se zákon netýká.

Přitom kecáte sr.ky, protože O2 samozřejmě také nabízí slevu když se člověk upíše na 2 roky. To je základní princip. Kdyby ji O2, T-mobile, či Vodafon nenabízel slevu, tak proč by se někdo měl upsat na 2 roky? Mi připadáte jak z Marťani placení UPC.

Návštěvník warman

Hagride, proste s tim nic neudelas, je to v poradku podle zakona. A je to na jednu stranu vyhodny. Kdyz zjistis behem par mesicu ze ti to nevyhovuje,tak doplatis min jak s uvazkem. A dle zakona je to proste v poradku, prosetrovali to. A ma to i svou logiku a proto je to take v poradku.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...