xtonda Odesláno 22. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Ano jistě, proto zákon stanovuje náhradu na 20 % zbývajících paušálů. Poskytovatel za garanci odběru po nějakou dobu dává slevu, čím dřív odejdete tím větší ušlý zisk/škoda je. U UPC to funguje přesně naopak. Já tuhle konstrukci rovněž považuji čistě za ojeb toho zákona a z rozhodnutí ČTÚ jsem velmi zklamán. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 22. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Ten zákon s pětinou paušálu je totální pitomost od prvopočátku a nemá to v demokracii co pohledávat. Je teda jenom dobře, že se ta černoprdelnická křivárna podařila nějak zákonně ojebat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník thegrid Odesláno 22. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 No co můžu čekat na UPC foru. Zastávání obcházení zákona. Jděte s tím víte kam. Právě, že žijeme v rádoby právním státě, tak by měl být prioritou dodržování zákona a ne anarchie. Jednou tu ten zákon je, tak se podle něj musí chovat všichni. Asi nerozumíte psanému slovu vy. Nebo nechápete, že zákon je nad smlouvy dvou subjektů z právního hlediska?? Ten zákon byl vytvořen kvůli jednoznačné nevýhodě v které zákazník je. Buď ber to jediný co ti tu v baráku funguje, nebo se jdi vycpat že. Tak at se jde vycpat UPC. Přeložím na jiný byt a mám to vyřešené. Jo a k UPC už nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Ehm, do prdele, tohle není obcházení zákona. Zákon se týká něčeho jiného. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavel561 Odesláno 23. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 No co můžu čekat na UPC foru. Zastávání obcházení zákona. Jděte s tím víte kam. Právě, že žijeme v rádoby právním státě, tak by měl být prioritou dodržování zákona a ne anarchie. Jednou tu ten zákon je, tak se podle něj musí chovat všichni. Asi nerozumíte psanému slovu vy. Nebo nechápete, že zákon je nad smlouvy dvou subjektů z právního hlediska?? Ten zákon byl vytvořen kvůli jednoznačné nevýhodě v které zákazník je. Buď ber to jediný co ti tu v baráku funguje, nebo se jdi vycpat že. Tak at se jde vycpat UPC. Přeložím na jiný byt a mám to vyřešené. Jo a k UPC už nikdy. Mícháte jablka a hrušky.Mobilní operátor vám neposkytuje SLEVU ale UPC ano a jak vám ostatni psali nedodržení pomínek slevy je něcu úplně jiného ale vy jste jak kafemlýnek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 No co můžu čekat na UPC foru. Zastávání obcházení zákona. Jděte s tím víte kam. Právě, že žijeme v rádoby právním státě, tak by měl být prioritou dodržování zákona a ne anarchie. Jednou tu ten zákon je, tak se podle něj musí chovat všichni. Asi nerozumíte psanému slovu vy. Nebo nechápete, že zákon je nad smlouvy dvou subjektů z právního hlediska?? Ten zákon byl vytvořen kvůli jednoznačné nevýhodě v které zákazník je. Buď ber to jediný co ti tu v baráku funguje, nebo se jdi vycpat že. Tak at se jde vycpat UPC. Přeložím na jiný byt a mám to vyřešené. Jo a k UPC už nikdy. Tak hodně štěstí u jiného operátora Nejlépe u nějakého který to nedělá pro zisk ale z charitativních důvodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Mícháte jablka a hrušky.Mobilní operátor vám neposkytuje SLEVU ale UPC ano a jak vám ostatni psali nedodržení pomínek slevy je něcu úplně jiného ale vy jste jak kafemlýnek Já že něco míchám? To vy děláte ze ,,slevy" službu, které se zákon netýká. Přitom kecáte sr.ky, protože O2 samozřejmě také nabízí slevu když se člověk upíše na 2 roky. To je základní princip. Kdyby ji O2, T-mobile, či Vodafon nenabízel slevu, tak proč by se někdo měl upsat na 2 roky? Mi připadáte jak z Marťani placení UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 24. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Marťan seš ty, plať ceníkovou cenu, nežebrej jak somrák o slevy a nikdo po tobě při ukončení nebude nic chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 24. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Hagride, proste s tim nic neudelas, je to v poradku podle zakona. A je to na jednu stranu vyhodny. Kdyz zjistis behem par mesicu ze ti to nevyhovuje,tak doplatis min jak s uvazkem. A dle zakona je to proste v poradku, prosetrovali to. A ma to i svou logiku a proto je to take v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.